To je to što me zanima!

Eva Višnjić: Odgovarala sam na sulude poruke, nisam se žalila

Supruga Gorana Višnjića promijenila je ime otkako se preselila u L.A., a na Facebooku je otkrila zašto se na to odlučila. Sada se ponovo oglasila i objasnila zbog čega je o tome pisala na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Hvala vam svima na ovim lijepim riječima. Nisam se ja vama htjela žaliti, samo, eto, zanima ljude pa sam im odgovorila, zato sam stavila javno. Šalju mi neke sulude poruke u inbox pa im ovako odgovorim svima koga takve gluposti uopće zanimaju, napisala je Višnjićeva supruga na Facebooku.

Naime, Eva Višnjić je promijenila ime, a na to se osvrnula u postu na društvenoj mreži. Objasnila je kako se na to odlučila jer nije htjela biti 'Ajvana'.

- Nisam promijenila ime jer Amerikanci nisu mogli izgovoriti Ivana (to je novinarska sloboda i izvrtanje izjava) nego zato što nisam htjela biti 'Ruskinja ili Ajvana kao Ajvana Trump' (da, Amerikanci ime Ivana pretežno izgovaraju Ajvana) - stoji u objavi.

Njen suprug Goran Višnjić (44) trenutno snima dugo očekivani serijal i film 'General' u kojem tumači Antu Gotovinu. Filmska ekipa scene koje se odigravaju na Badnjak 1993. godine snima i do tri ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Maca_Papučarica 24.02.2017.

    Ime je odavno promijenila i sav ovaj preserans je glumatanje da bi došla u medije.Za nju se ne bi znalo da nije Višnjićeva žena,a za Gorana se ne bi znalo da ga Šerbedžija,otac bivše cure Lucije nije pogurao u Americi da dobije ulogu u Hitnoj službi.

  • 1955 23.02.2017.

    Tko je napravio,još je dobra !

  • 1955 23.02.2017.

    Ti češ u biti ostati gus.. ! Ili spozoruša !

Komentiraj...
Vidi sve komentare