To je to što me zanima!

Eva Višnjić posjetila je Rajevo Selo i donirala 75.000 kuna

Supruga Gorana Višnjića nedavno je posjetila Hrvatsku, a onda je s obitelji otišla do Rajevog Sela kako bi pomogla nastradalima u poplavama. Donirala je novac
Vidi originalni članak

Višnjići su već u srpnju poslali donaciju za nastradale u poplavama, a sada je Eva Višnjić putem posrednika stanovnicima Rajevog Sela, koji su u poplavi ostali bez sveg, donirala još 75.000 kuna, piše T-portal. U Rajevom Selu bila je sa sinom Tinom, roditeljima i bratom.

- Nije to nikakva senzacija. Mislim da bi trebalo biti prirodno za čovjeka da pomaže ljudima i životinjama u nevolji. Svatko po svojim mogućnostima, naravno. A ovi ljudi su stvarno i dalje u velikoj nevoji. Zima dolazi, a oni žive po kontejnerima, Čekaju vani u redu na tuš. Ma užas. Ne daj Bože nikome. Mene su samo razočarali neki pojedinci koje sam zamolila da mi se pridruže, ali se nisu odazvali. Čast izuzecima. Primjerice, Sanja Duggan je odmah napisala ček. Samo me slušala kako govorim o tome gdje idem i zašto. Nisam je ni pitala za pomoć. Ali mnogi su ih nažalost zaboravili - rekla je Eva za T-portal.

U Hrvatsku je došla sa sinom Tinom, a bez Gorana, koji je zauzet poslovnim obavezama u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 03.11.2014.

    Žalosno je da Sanja Duggan niti ne zna za što daje. LIjepo da daje, ali mogla bi se malo i zainteresirati...

  • ilmare 01.11.2014.

    Dobro je pomagati , ali nije lijepo kazati o kojem se iznosu radi ...

  • Lindy 01.11.2014.

    zamolila bi još pokoju ličnost da izmjeni osobno ime i obavi donaciju. ovako nije baš fora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare