To je to što me zanima!

Evo kako se Zagreb, Sarajevo, Zadar, Pula i Šibenik opraštaju od legendarnog Balaševića...

Suze u očima mogle su se primijetiti u očima brojnih obožavatelja koji su pjevali na sav glas najpoznatije stihove, a Đorđa su ispratili i gromoglasnim pljeskom
Vidi originalni članak

Ljubitelji glazbe novosadskog kantautora prvo su u petak odali počast Đorđu Balaševiću okupivši se na početku Ilice gdje su zapalili svijeće i pjevali njegove pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No u subotu, u većem broju, Zagrepčani su stigli ispred zagrebačke Arene i oprostili se od kantautora uz ono u čemu je bio najbolji - glazbu. Događaj se organizira na Facebooku, a nekoliko stotina obožavatelja pjevalo je neke od najljepših Balaševićevih pjesama.

Suze su se mogle primijetiti u očima brojnih obožavatelja koji su pjevali na sav glas najpoznatije stihove, a Đorđa su ispratili i gromoglasnim pljeskom. 

Hoću jednu malu garavu, Ringišpil, Slovenska samo su neke od pjesama koje su građani pjevali ispred Arene. 

I u Šibeniku su se obožavatelji okupili i paljenjem svijeća odali počast legendarnom glazbeniku. 

Posljednji pozdrav uputili su mu i u Sarajevu. Naime, sarajevska vijećnica u subotu u poslijepodnevnim satima osvijetljena je likom kantautora Balaševića. 

Brojne svijeće večeras su gorile i na Korzu, a Riječani su mu kratko poručili: 'Đole, hvala ti'. 

Počast su odali i na 'stanici u Puli', koju je Balašević opjevao u pjesmi Katrin. 

I Zadrani su se večeras oprostili od 'Panonskog mornara' Đorđa Balaševića. Oko dvorane na Višnjiku zapalili su stotine svijeća, a uz bezvremenske hitove ispratili su kantautora i uputili mu posljednji pozdrav. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 229

  • napiši 21.02.2021.

    Gledajte i učite kako oni stvaraju velikane...

  • napiši 21.02.2021.

    Ako ste ikada sumnjali ili se pitali tko drma Hrvatskom sad vam to napokon mora biti jasno...To se vidjelo već kod smrti Milke Babović...

  • napiši 21.02.2021.

    Uzalud krećite drugari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare