To je to što me zanima!

Evo kako su izgledali Kalember, Mehunka i Šuput prije 16 godina

U studenom 2005. godine su na modnu reviju 'Zlatna igla' stigle brojne domaće javne osobe, poput Maje Šuput, Snježane Schillinger ex Mehun, Vlade Kalembera, Sandija Cenova i Alke Vuice
Vidi originalni članak

Početkom 2000-tih domaća estrada se još nije susrela s društvenim mrežama i Photoshopom, a plastične operacije bile su skuplje i teže dostupne nego danas. Na hrvatskoj sceni, baš kao i na svjetskoj, vladali su diskutabilni modni i make-up trendovi. Stoga ne čudi da je na fotografijama sa zagrebačke modne revije iz 2005. godine teško prepoznati naše estradne zvijezde.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije točno 16 godina na 70. obljetnicu 'Zlatne igle', modne revije zagrebačkih obrtnika, stigla su brojna poznata lica iz našeg javnog života.

Na pozornicu se popela 26-godišnja Maja Šuput, čiji styling tada još nije bio 'pod palicom' Marka Grubnića.

Maja je u to doba bila kovrčava brineta, a na reviji se pojavila u crno-ljubičastoj baršunastoj minici s pripadajućim topićem i prslukom.

Sudeći po fotkama, drastični 'makeover' doživjela je i poduzetnica Snježana Mehun (49). Odabrala je pripijenu, prozirnu bijelu košulju s dubokim dekolteom, a u duhu desetljeća look je upotpunila trapericama s cirkonima, Dolce&Gabanna remenom i preplanulim tenom.

Modni događaj nisu propustili ni glazbenici Vlado Kalember (68) i Sandi Cenov (53), kojemu je društvo pravila supruga Ilina.

2005. su se na 'Zlatnoj igli' družile i pjevačice Alka Vuica (60) i  Vesna Pisarović (43), tada crvenokosa.

REVIJA SNJEŽANE SCHILLINGER Sandi tražio haljinu za ženu, a Nives, Ecija i Borna privlačile poglede na crvenom tepihu

Među publikom su bile i Iva Jerković, Brankica Čonda, Tihana Harapin Zelepugin, Sandra Bagarić i mnogi drugi.

 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Hekata i Bo 11.12.2021.

    Užas nekad i danas

  • Buco1212 16.11.2021.

    vlado izgleda ko sinan sakić, a mehunka sačuvaj Bože sa tim plastičnim dojkama, šta misliš kako tek ogavno izgleda kad se skine?

  • _Varešak_ 15.11.2021.

    Prije 15 godina trebao je mikroskop,da bi se našle Majine cice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare