To je to što me zanima!

Fani Čapalija i dalje slobodna: Muškarci mi se boje prilaziti...

Bila bi sretna da se i ona nađe u ulozi majke, no smatra da se to vjerojatno nikad neće dogoditi. Od Ivice Mornara s kojim je bila u braku tri godine, razvela se 2001. godine
Vidi originalni članak

Bivšu misicu Fani Čapaliju (42) rijetko se viđa u javnosti. Živi na Čiovu, nadomak Trogira, a kaže kako je najviše vesele šetnje sa psićem Benijem i druženje s nećakinjom.

- Mala Nika, sad je navršila 5 i pol godina, normalno je zdravo i veselo dijete kao i većina. Ja nemam svoje dijete, a nju volim kao da je moja, možda i više, ne znam - rekla je za In Magazin Nove TV.

Bila bi sretna da se i ona nađe u ulozi majke, no smatra da se to vjerojatno nikad neće dogoditi. Od Ivice Mornara s kojim je bila u braku tri godine, razvela se 2001. godine. Trenutačno je slobodna.

- Ima udvarača, ali uvijek znam što hoću, pa tako i sada. Mislim da se to neće moći sakriti ni ispred vas kad se jednom dogodi. Stvarno sam slobodna, a do kada će biti tako, doznat ćemo - rekla je Fani.

Najviše joj se sviđaju Dalmatinci, a prilaze joj najčešće preko njezinog psića.

- Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi priđu preko Benija, a znam da ih Beni najmanje zanima u toj priči. Kažu da je smiješan pas i tako krene priča. Skroz ih razumijem ako se boje, ali mislim da nema razloga za to - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • nori 🖖 22.10.2017.

    Ima previše zubi

  • Domicilnihrvat 21.10.2017.

    Fani je baš onak posebna malo pretjeruje al bogme je zgodna

  • plik 20.10.2017.

    a nisu ni Nina, ni Šuputica u boljoj situaciji pa žive.. a bojim se da i PErkovićku čeka ćlanska iskaznica za taj klub..

Komentiraj...
Vidi sve komentare