To je to što me zanima!

Fanovi 'hvale' Nives Celzijus: Grudi su ti kao božićno drvce...

Nives Celzijus podijelila je na društvenim mrežama izazovnu fotografiju, a obožavatelji su komentirali kako su joj čudnovate grudi
Vidi originalni članak

Pjevačica, spisateljica i glumica Nives Celzijus (37) na svojem Instagram profilu svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na kojima pozira u seksi izdanju. Celzijus je u utorak navečer objavila fotografiju u pripijenoj bijeloj haljini u kojoj joj grudi poprimaju čudnovati oblik. 

- Netko se malo zanio u Photoshopu? Sisa izgleda ko božićno drvce - komentirao je jedan obožavatelj, a Nives mu nije ostala dužna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, inače špicasta sisa je nešto o čemu svaka žena sanja. Nažalost haljina ima glupi pad a nije mi se dalo 'igrati' i zaobliti sisu - odgovorila mu je pjevačica koja je dobila brojne komentare na račun izgleda. Celzijus se nedavno pohvalila fotografijom u kockastom kupaćem kostimu kojeg je prošetala za Dan državnosti, a čija je dizajnerica Ivana Knoll

Čim je kockasti jednodijelni kostim došao Nives na adresu, pjevačica ga je morala isprobati. Kad je vidjela da je pogodila pravu veličinu odmah je nabacila fotografije i jednom se pohvalila svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

VRELO LJETO NIVES CELZIJUS 'Volim plivanje i laganiju hranu, ali ne odbijam odojka s ražnja'

- Oduvijek sam htjela jedan baš ovakav, u najdražim mi bojama i onda mi je Ivana Knoll pročitala misli i evo ga, tu je i mislim da će se tu zadržati dobar dio ljeta - komentirala je Celzijus. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 14.07.2019.

    Zgodna. Si i. Sexsi

  • plik 11.07.2019.

    kak ide ono: kada bi svlačionice umjele da pjevaju, kao što je Nives pjevala o njima.. :))))

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 10.07.2019.

    ..Ovakve pozerke padaju u očaj i depresiju kad sve počne da visi !..

Komentiraj...
Vidi sve komentare