To je to što me zanima!

Fanovi ne mogu vjerovati da je cura (30) Lionela Richieja (71) mlađa od njegove kćeri (39)

Mnogi su primijetili i kako Ritchie izgleda odlično za svoje godine. Strani mediji pišu da je par u vezi od 2014. te da je Lisa porijeklom iz Švicarske, a živi u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Da ljubav ne poznaje granice pokazuju glazbenik Lionel Richie i njegova dugogodišnja djevojka Lisa Parigi. On ima 71, a ona 30, a zaljubljeni su kao prvog dana. 

Njihova razlika u godinama tek je nedavno probudila interes javnosti, nakon što su fotografije golupčića počele kružiti Twitterom, a neki su komentirali kako ne mogu vjerovati da je Parigi desetak godina mlađa od Ritchiejeve kćeri Nicole Richie (39).

Mnogi su primijetili i kako Ritchie izgleda odlično za svoje godine. Strani mediji pišu da je par u vezi od 2014. te da je Lisa porijeklom iz Švicarske, a živi u Los Angelesu.

Po zanimanju je poduzetnica i lifestyle blogerica, a na Instagramu je prati preko 40.000 fanova. Nerijetko objavljuje fotografije s partnerom.

DOSTA MU JE Lionel Richie želi još djece, ali novi brak više ne dolazi u obzir

Richie je u intervjuu za Mirror 2016. rekao kako nema ništa protiv toga da opet postane otac, ali da je brak loša ideja za muškarca.

- To sam dvaput učinio i bilo je jako skupo. Nemam želje ponovno si to priuštiti. Djeca nisu problem, ali bivše žene jesu - rekao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trump Jong Un 23.02.2021.

    Vrhunac španjolske serije : " ona je možda mlađa od tebe al je tvoja majka " 😂

  • nap 23.02.2021.

    mlađe je slađe,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare