Show

Komentari 2

Fanovi ne mogu vjerovati da je cura (30) Lionela Richieja (71) mlađa od njegove kćeri (39)

Fanovi ne mogu vjerovati da je cura (30) Lionela Richieja (71) mlađa od njegove kćeri (39)

Mnogi su primijetili i kako Ritchie izgleda odlično za svoje godine. Strani mediji pišu da je par u vezi od 2014. te da je Lisa porijeklom iz Švicarske, a živi u Los Angelesu

Da ljubav ne poznaje granice pokazuju glazbenik Lionel Richie i njegova dugogodišnja djevojka Lisa Parigi. On ima 71, a ona 30, a zaljubljeni su kao prvog dana. 

Njihova razlika u godinama tek je nedavno probudila interes javnosti, nakon što su fotografije golupčića počele kružiti Twitterom, a neki su komentirali kako ne mogu vjerovati da je Parigi desetak godina mlađa od Ritchiejeve kćeri Nicole Richie (39).

Mnogi su primijetili i kako Ritchie izgleda odlično za svoje godine. Strani mediji pišu da je par u vezi od 2014. te da je Lisa porijeklom iz Švicarske, a živi u Los Angelesu.

Po zanimanju je poduzetnica i lifestyle blogerica, a na Instagramu je prati preko 40.000 fanova. Nerijetko objavljuje fotografije s partnerom.

Richie je u intervjuu za Mirror 2016. rekao kako nema ništa protiv toga da opet postane otac, ali da je brak loša ideja za muškarca.

- To sam dvaput učinio i bilo je jako skupo. Nemam želje ponovno si to priuštiti. Djeca nisu problem, ali bivše žene jesu - rekao je tada.

Najčitaniji članci