To je to što me zanima!

Fanovi razočarani: Posljednja sezona 'Igre prijestolja' 2019.

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana
Vidi originalni članak

Osma i posljednja sezona serije 'Igre prijestolja' počet će se prikazivati 2019. godine, službeno je objavio HBO, razočaravši fanove koji su prikazivanje priželjkivali tijekom tekuće godine.

U priopćenju tv mreže ne navode se precizni datumi prikazivanja predstojećih šest epizoda, prenosi Hollywood Reporter

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana. Navodno će epizode osme sezone trajati nešto duže od dosadašnjih, u prosjeku po 80 do 90 minuta.

Snimanje će trajati do kraja ljeta, nakon čega slijedi postprodukcija, zbog čega je nemoguće pripremiti sezonu do kraja 2018. godine.

Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy.

HBO je ranije najavio da se priprema pet spin-off serija.

Dugo razdoblje između prikazivanja dviju sezona omogućit će autoru Georgeu R.R. Marinu da dovrši jednu ili dvije nove knjige iz serijala 'Igara prijestolja', na kojima, kako je rekao u srpnju prošle godine, radi. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Marina61.61 07.01.2018.

    Nisam pogledala niti jednu epizodu serije ali zato sam pročitala sve knjige iz kompleta koje su odlične. Sad čekam zadnje da napiše...

  • Sigourney 07.01.2018.

    Mom oduševljenju nema kraja ...

  • scythe 07.01.2018.

    Krajnje je vrijeme da se okonča ova priglupa sapunica, koja neće ostati zapamćena po ničemu. Fanovi će biti razočarani, a normalni ljudi imati će problem jedino sa pucketanjem ... hoću reći; puca nam ... spolni organ ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare