Obavijesti

Show

Komentari 76

Fanovi razočarani: Posljednja sezona 'Igre prijestolja' 2019.

Fanovi razočarani: Posljednja sezona 'Igre prijestolja' 2019.
1

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana

VIDEO

Osma i posljednja sezona serije 'Igre prijestolja' počet će se prikazivati 2019. godine, službeno je objavio HBO, razočaravši fanove koji su prikazivanje priželjkivali tijekom tekuće godine.

U priopćenju tv mreže ne navode se precizni datumi prikazivanja predstojećih šest epizoda, prenosi Hollywood Reporter

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana. Navodno će epizode osme sezone trajati nešto duže od dosadašnjih, u prosjeku po 80 do 90 minuta.

Snimanje će trajati do kraja ljeta, nakon čega slijedi postprodukcija, zbog čega je nemoguće pripremiti sezonu do kraja 2018. godine.

Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy.

HBO je ranije najavio da se priprema pet spin-off serija.

Dugo razdoblje između prikazivanja dviju sezona omogućit će autoru Georgeu R.R. Marinu da dovrši jednu ili dvije nove knjige iz serijala 'Igara prijestolja', na kojima, kako je rekao u srpnju prošle godine, radi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu