To je to što me zanima!

Fanovi savjetovali Nives: 'Idući put odveži taj čvor na haljini...'

Celzijus, naravno, nije odgovarala na sitne provokacije već se uputila u svoj omiljeni kozmetički salon kako bi napokon napravila profesionalnu pedikuru na koju je dva mjeseca čekala
Vidi originalni članak

Nakon što je pokazala kako čisti, kuha, trenira, Nives Celzijus (38) otkrila je i koji dio dana joj je najdraži. Naravno, to je napravila u svom stilu, s bujnim dekolteom u prvom planu na koji niti jedan pratitelj nije ostao imun. 

- Uhvatim se tako tijekom dana da pomislim kako jedva čekam sutra da popijem prvu jutarnju kavu. Ništa nije tako uzbudljivo i primamljivo kao prva jutarnja -napisala je Nives u opisu fotografije. Brojni pratitelji pohvalili su njezin izgled, a neki su joj sugerirali što treba napraviti na idućoj fotografiji. 

- Ajde, sljedeći put odveži ovaj čvor na haljini. Zašto mene nisi pozvala na kavu. Uživao bih u ovako zgodnom društvu - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nives, naravno, nije odgovarala na sitne provokacije već se uputila u svoj omiljeni kozmetički salon kako bi napokon napravila profesionalnu pedikuru na koju je dva mjeseca čekala. 

Nives se u karanteni više posvetila sebi i svojoj djeci. Oazu mira pronašla je na svojoj terasi, gdje je, sudeći prema fotografijama, provodila puno vremena. Uz to, na svojoj je terasi otvorila i sezonu sunčanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • G4ndalf 08.05.2020.

    Predobra 👌

  • 08.05.2020.

    A boze me sacuvaj od ovog sotonizma, fujjjjjj.. 🐷🐷🐖🐖

  • Lola. 08.05.2020.

    Neka fanovi naprave puzzle od raznih njezinih fotki, i dobiti će željeni rezultat 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare