To je to što me zanima!

Fanovi su bijesni: Kanye West najavio suradnju s Mansonom, optuženim za zlostavljanje žena

Manson se našao na meti više optužbi za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje svojih bivših partnerica, među kojima su glumice Evan Rachel Woods i Esme Bianco
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Marilyna Mansona (52) potvrdio je za Newsweek da će kontroverzni rocker gostovati na nadolazećem albumu Kanyea  Westa (44), 'Donda'.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Glas Marilyna Mansona predstavljen je na 'Dondi' te će on i dalje konceptualno surađivati s Kanyeom na projektu - rekao je Mansonov glasnogovornik. Pjevač se u četvrtak navečer pojavio na Kanyeovom koncertu organiziranom povodom najave albuma.

Manson se našao na meti više optužbi za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje svojih bivših partnerica, među kojima su glumice Evan Rachel Woods i Esme Bianco

- Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima - rekao je tada Manson. Međutim, iako je bio samouvjeren, napustio ga je njegov menadžer i izdavačka kuća.

NEVJEROJATNI PRIZORI Kanye šokirao sve i zapalio se na pozornici, a nakon 'gašenja' pojavila se Kim u vjenčanici...

Fanovi Kanyea Westa vijest o suradnji s Mansonom nisu dobro primili te su njihove kritike preplavile društvene mreže.

- Činjenica da se i dalje najviše oslanja na šok faktor kako bi 'napumpao' prodaju albuma je žalosna - komentirao je jedan korisnik Instagrama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 28.08.2021.

    2 glazbenika  koja ni nemaju hitove

  • Brzopoteznik 28.08.2021.

    Ovaj Manson je mutan do bola,nekakva sotonjara,svatko pametan bi ga zaobišao u širokom luku,ali Kanye kad namiriše neku paru znaj da taj neće omašiti.Stara narodna:"Tko sa vragom tikve sadi,o glavu mu se razbijaju."

Komentiraj...
Vidi sve komentare