To je to što me zanima!

Fanovi su ljuti na Vergaru: Oni se boje uragana, a ona uživa...

Glumica je uživala na odmoru sa svojim prijateljicama, a vijest o uraganu Dorijanu poremetila joj je planove. Tako su s Kariba sve zajedno otišle u privatnom avionu, čime se 'pohvalila' na Instagramu
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (47) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je uznemirila svoje obožavatelje.

Dok je uživala na odmoru sa svojim prijateljicama, vijesti o uraganu Dorijanu su joj poremetile planove. Tako su s Kariba sve zajedno otišle u privatnom avionu, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

- Pa-pa, Dorian! - napisala je uz fotografiju koju je objavila, fotografirajući se u luksuznom avionu s prijateljicama.

Njeni obožavatelji ubrzo su počeli komentirati fotografiju, ali ovaj put s podosta negativnim komentarima.

- Sigurno je lijepo tako. Ja sjedim i brinem o tome hoću li se morati evakuirati, hoće li moji ljubimci biti sigurni i hoću li imati struje te što ako će mi frižider nestati i morat ću potrošiti puno novca kako bi ga zamijenila. Jako bezobzirno - glasio je jedan od komentara ispod objavljene fotografije.

- 'Bezobzirnost i arogancija bogatih me nikad ne ostavi ravnodušnom', 'Drago mi je što je fanovi prozivaju', 'Loša odluka da si ovo objavila javno', 'Nisam više tvoja obožavateljica. Tako si besramna' - još su neki od komentara obožavatelja.

SLAVI 47. ROĐENDAN Sofia Vergara: Što god obučem, izgledam baš poput striptizete

Vergara se proslavila ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji', zgodne supruge slavnog 'Al Bundyja', odnosno Eda O'Neilla (73). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na oko 757 milijuna kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.09.2019.

    ove zvijezde sve objave na facebooku sta rade i onda se čude sta ih napadaju

  • 04.09.2019.

    A sto je trebala tocno napraviti?

  • Iskrena mala 04.09.2019.

    a što je točno trebala napraviti?? ostati da je uragan usmrti ili što?? Žena radila, žena zaradila, žena ima i može a vi što kukate hoćete li imati za novi frižider se zapitajte o vlastitom školovanju i smjernicama kroz život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare