Show

Komentari 10

Fanovi su ljuti na Vergaru: Oni se boje uragana, a ona uživa...

Fanovi su ljuti na Vergaru: Oni se boje uragana, a ona uživa...

Glumica je uživala na odmoru sa svojim prijateljicama, a vijest o uraganu Dorijanu poremetila joj je planove. Tako su s Kariba sve zajedno otišle u privatnom avionu, čime se 'pohvalila' na Instagramu

Glumica Sofia Vergara (47) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je uznemirila svoje obožavatelje.

Dok je uživala na odmoru sa svojim prijateljicama, vijesti o uraganu Dorijanu su joj poremetile planove. Tako su s Kariba sve zajedno otišle u privatnom avionu, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

- Pa-pa, Dorian! - napisala je uz fotografiju koju je objavila, fotografirajući se u luksuznom avionu s prijateljicama.

Njeni obožavatelji ubrzo su počeli komentirati fotografiju, ali ovaj put s podosta negativnim komentarima.

- Sigurno je lijepo tako. Ja sjedim i brinem o tome hoću li se morati evakuirati, hoće li moji ljubimci biti sigurni i hoću li imati struje te što ako će mi frižider nestati i morat ću potrošiti puno novca kako bi ga zamijenila. Jako bezobzirno - glasio je jedan od komentara ispod objavljene fotografije.

- 'Bezobzirnost i arogancija bogatih me nikad ne ostavi ravnodušnom', 'Drago mi je što je fanovi prozivaju', 'Loša odluka da si ovo objavila javno', 'Nisam više tvoja obožavateljica. Tako si besramna' - još su neki od komentara obožavatelja.

Vergara se proslavila ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji', zgodne supruge slavnog 'Al Bundyja', odnosno Eda O'Neilla (73). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na oko 757 milijuna kuna. 

 

Najčitaniji članci