To je to što me zanima!

Fanovi sumnjaju da se Britney u tajnosti udala za bivšeg dečka

Obožavatelji pop pjevačice koji stoje iza podcasta 'Toxic: The Britney Spears Story' tvrde da se Britney potajno vjenčala i rastala od bivšeg dečka Jasona Trawicka, s kojim se zaručila 2011. Dokaz su im novootkriveni sudski dokumenti
Vidi originalni članak

Britney Spears (39) iza sebe ima dva braka, a prvi od njih trajao je samo 55 sati. Tada se u Las Vegasu udala za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera. 2004. godine je ušla u brak s Kevinom Federlineom (43), s kojim ima dvoje djece, Seana (15) i Jaydena (14), a razveli su se 2007. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britney Spears se sa svojim agentom Jasonom Trawickom (49) zaručila 2011. godine nakon godinu dana veze, no njezini obožavatelji misle da su se u tajnosti i vjenčali. 

Sumnju su pokrenuli novi dokumenti otkriveni za podcast Toxic: The Britney Spears Story, iza kojeg stoje aktivisti koji su pokrenuli pokret Free Britney 2019. godine.

Sudski dokumenti podneseni su u vezi sa skrbništvom pod kojim Britney živi od 2008. godine. Računovodstveni dokumenti koji su podneseni kalifornijskom sudu u listopadu 2012. sadrže pristojbu u iznosu od 9.150 dolara (6.650 funti) za 'razvod braka', tvrde autori podcasta.

VELIKA POBJEDA Britney je napokon slobodna! Otac Jamie pristao je surađivati i odstupiti s mjesta skrbnika...

Također, istaknuli su i da pjevačica prethodne godine tijekom radijskog intervjua slučajno nazvala Jasona svojim mužem.

Jason je od 2008. radio kao njezin agent i postao joj je skrbnik, zajedno s Britneyinim tatom Jamiejem (69), nakon što su se zaručili.Njihov raskid objavljen je 2013., samo tri mjeseca nakon podnošenja papira vezanih uz razvod braka.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S JANOM I LIDIJOM

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarjanaKrstavac 24.08.2021.

    Seetno joj

  • japanokinezjapano 18.08.2021.

    Kako je moguće udati se za bivšeg dečka? Valjda se udala za sadašnjeg dečka s kojim se rastajala i opet sastavila.

  • nap 18.08.2021.

    Neka sretno joj

Komentiraj...
Vidi sve komentare