Show

Komentari 13

Britney je napokon slobodna! Otac Jamie pristao je surađivati i odstupiti s mjesta skrbnika...

Britney je napokon slobodna! Otac Jamie pristao je surađivati i odstupiti s mjesta skrbnika...

Britney Spears nakon 13 godina dobila je svoju slobodu natrag, nakon dugog vremena šutnje i žustre nedavne borbe na sudu protiv skrbništva

Britney Spears (39) mjesecima se borila protiv skrbništva koje joj je nametnuto u trenutku lošeg mentalnog zdravlja 2008. godine, kojeg se nije uspjela riješiti iako joj više nije bilo potrebno. Njezin otac Jamie Spears (69) ostao je kao posljednji skrbnik njezina bogatstva, a sada napokon je odstupio i priznao kako je to njemu u najboljem interesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gospodin Spears namjerava surađivati sa Sudom i novim odvjetnikom svoje kćeri na pripremi prijenosa na novog skrbnika - stoji u dokumentu kojeg je prenio Page six.

Britney je uspjela dobiti bitku nakon što joj je dozvoljeno da ima svog odvjetnika, a tvrdi kako su svi njezini bližnji podržavali ideju o uklanjanju Jamieja s mjesta skrbnika.

Once Upon A Time In Hollywood Premiere - Los Angeles

Jamie je dodao da javnost podržava Britney samo zato što ne znaju sve detalje njezinog stanja u nazad 13 godina, jer bi suprotnom bi svi bili na njegovoj strani.

Rekao je da je sudu poznato da voli svoju kći i da je radio sve u njezinom najboljem interesu.

Za vrijeme trajanja suđenja, kad je Britney svjedočila otkrila je šokantne detalje:

- Svi koji su sudjelovali u ovom skrbništvu skupa s mojim tatom, trebali bi biti u zatvoru - rekla je.

Once Upon A Time In Hollywood Premiere - Los Angeles

Pjevačica je imala iznimno jaku podršku javnosti, dok su mediji pratili sve nove promjene u slučaju. Održavali su se i prosvjedi za njezinu slobodu, a tijekom procesa nastala je popularna #freebritney oznaka.

Najčitaniji članci