To je to što me zanima!

Fanovi vrijeđali Soraju: 'Majko mila, kakva ti je to stražnjica?'

Bujna zadnjica na posljednjoj fotografiji izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. I dok jedini komentiraju kako starleta nikada nije izgledala bolje, drugi smatraju kako je ovaj način fotografiranja vulgaran
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) poznata je po bujnim grudima i golišavim fotografijama, a na društvenim mrežama često se hvali luksuznom odjećom i modnim dodacima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bujna zadnjica na posljednjoj fotografiji izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. I dok jedini komentiraju kako starleta nikada nije izgledala bolje, drugi smatraju kako je ovaj način fotografiranja vulgaran. A pale su i neke 'teške' riječi.

OTIŠLA KORAK DALJE Soraja je ovaj put servirala sve: 'Ti si definitivno miss erotike'

- Majko mila pa kakva ti je to golema stražnjica - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u nekoliko sati skupila više od pet tisuća lajkova. 

Soraja je u utorak objavila videosnimku na kojoj kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: Slobodna i tako jasno dala do znanja da je došao kraj s tajanstvenim milijarderom. 

Srpski mediji pisali su kako je riječ o sinu ruskog tajkuna, Vladimiru koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 13.12.2019.

    Koga jos zanimaju ovi jeftini plasticni proizvodi...

  • 08.12.2019.

    Sto joj je glava tako mala 😂

  • creepylighthouse 07.12.2019.

    Pa kaj , rekli su joj istinu, btw ni ne procitah clanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare