To je to što me zanima!

Farma: Nikol Bulat je nova duelistica, dečki spasili Ivu

Farmeri su izabrali Nikol za duelisticu jer smatraju da je Ivo veoma marljiv čovjek koji se jako puno trudi i radi na farmi. Cure su htjele spasiti Nikol
Vidi originalni članak

Na 'Farmu' je u četvrtak umjesto Dreleta došla Nikolina Pišek. Zbunjenim stanarima objasnila je kako privremeno mijenja voditelja jer je on imao nesreću. Rekla je da je Drele imao vinsku turu po Zagorju motorom pa  je doživio manju nesreću, ali će se uskoro vratiti u emisiju. Nakon toga stanari su morali odabrati tko će biti duelist od dvoje sluga, Nikol Bulat i Ive Amulića. Iako su sve djevojke dale šibu Ivu to im nije pomoglo da spase Nikol jer su brojniji farmeri nahvalili Ivu i šibu dali Nikol.

DJEVOJKE SE SUNČALE GOLIŠAVE
Dok su se sunčale, Žana i Jelena razgovarale su o tome koga bi Nikol mogla odabrati za drugog duelista.
- Ona bi mogla ovo jako lukavo odigrati, a da čak ne odabere biljke - rekla je Žana.
- Ona ima dva fakulteta, sad je i treći upisala na ovoj godini, ja mislim da ona ne mora sve to ni pročitati jer ona sve već to zna - rekla Jelena impresionirana Nikolinim obrazovanjem.
- Ona može znati, ali bitni su refleksi - rekla je samouvjereno Žana koja je pobijedila u već dva dvoboja. Nakon toga im se Nikol pridružila pa su morale prekinuti razgovor. Nastavile s Nikol ogovarati Branku Mutti koja trenutačno traži almanahe po kući kako bi i sama nešto naučila ako bude odabrana za dvoboj.

JOSIP: ZAISTA SAM RELIGIOZAN, NIJE MI TO TAKTIKA
Nikol je s Josipom razgovarala o tome da li je on zaista veoma religiozan ili je to samo taktika za publiku koja bi onda glasala za njega i ostvarila mu imunitet.
- Vidi se da si jako pobožan, mislim da si ti jednostavno takav i da se tvoje ponašanje ne razlikuje onome kakav si vani. Da ne glumiš ništa nego da stvarno jesi takav kakav jesi i nemam razloga misliti drugačije - rekla mu je Nikol koja je uvjerena da je on sličan pobjedniku prve sezone, Rafaelu Dropuliću.
- Pobijedio je zbog te crkve i Boga - smatra Nikol.
- Vrlo lako se da provjerit kakav sam ja i jesam li religiozan, neka odu u moje mjesto i vide koliko često odlazim u crkvu. Otkud ćeš ti znati da li ja glumim ili ne glumim, da li se krstim i molim Boga. To su moji rituali u kući i u crkvi - reagirao je Josip.
- Meni na tvom mjestu ne bi bilo drago da me ljudi tako dožive, da je to tvoja strategija - rekla je Nikol.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nea-zg 22.04.2010.

    da ziher,sa 21 godinu je završila 2 faksa i upisala treći,a s time da je već na farmi više od mj.dana.vjerovatno je nikol samo upisala te faxove al ih sigurno nije završila.

  • *leeloo* 22.04.2010.

    ova nikol je užas od žene....priglupa spletkarošica i još k tome misli da je zgodna!!!!! ajajajajajajajaj......

  • mo88 22.04.2010.

    pročitao sam tekst i osjećam da mi je iq pao za 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare