To je to što me zanima!

Fergie se razvodi od Duhamela nakon dvije godine od prekida...

S apsolutnom ljubavlju i poštovanjem odlučili smo se rastaviti. Da bismo obitelji pružili vremena za prilagodbu, željeli smo ovo zadržati za sebe neko vrijeme, pisalo je u izjavi pjevačice Fergie i glumca Josha Duhamela
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe Black Eyed Peas Fergie (44) podnijela je, u petak u Pasadeni, u Kaliforniji, zahtjev za razvod od supruga poznatog glumca Josha Duhamela (46). Pjevačica je rekla kako su već od 2017. rastavljeni te ovaj službeni korak okončanja braka nije iznenađenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je vijest o razvodu podijelio s javnosti. 

- S apsolutnom ljubavlju i poštovanjem odlučili smo se rastaviti. Da bismo obitelji pružili vremena za prilagodbu, željeli smo ovo zadržati za sebe neko vrijeme - pisalo je u izjavi koju je par podijelio s javnošću.

Duhamel je postao pomalo bezobrazan i počeo je izlaziti s nekim mnogo mlađim ženama, piše Daily Mail

Nagađa se kako je glumac izlazio s glumicom Rebekom Graf (36). Potom je uhvaćen na večeri s bivšom misicom Amerike, Audrom Mari (25).

Josh je jasno dao do znanja da želi imati više djece, nakon što se špekuliralo kako su on i Fergie prekinuli upravo zato što pjevačica nije htjela imati još djece.

NAKON 15 GODINA Raspala se grupa Black Eyed Peas: 'Otišla nam je Fergie'

- Više nemam 30, imam 45 i želim imati još djece u budućnosti, tako da želim naći nekog tko je dovoljno mlad da ima djecu - rekao je Josh.

Objasnio je kako ne pokušava iskoristiti neke djevojke.

- Ja nisam takav. Pokušavam pronaći djevojku s kojom mogu osnovati obitelj - zaključio je glumac.

Pjevačica i glumac su započeli vezu 2004., kada su se ona i njezin bend pojavili u epizodi njegove serije 'Las Vegas'. Zaručili su se 2007., a vjenčali 2009. Fergie i Josh imaju sina Axla (5). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.06.2019.

    Nikad mi neće biti jasno čemu te kurtoazne izjave za javnost. Stvar je privatne prirode i mislim da se nikoga to ne bi trebalo ticati. Svi izjavljauju da se rastaju u prijateljstvu, a niko sa nikim ne priča. Licimjerstvo.

  • 04.06.2019.

    kad ne može onda bolje prekid

  • CarminaBurana 04.06.2019.

    to je davno puklo s djecom ili bez djece, varao si davnih dana...mislim ona si je kriva sto te trpila..al ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare