To je to što me zanima!

Filip Juričić najveći zavodnik 'Larinog izbora': Sve je ljubio

Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik, kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča
Vidi originalni članak

Dinko Bilić, kojeg glumi Filip Juričić (31), najveći je negativac, ali i najveći šarmer serije. U dvije sezone gotovo svi ženski likovi bili su “žrtve” njegovih zavodničkih čari.

- Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik – kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča te da je to splet okolnosti i scenarija. Od svih kolegica jedino s Marijom Tadić (32), koja mu je glumila prvu suprugu Lidiju, nije imao ljubavnih scena jer im je brak bio u komi dok je s ostalim glumicama redovito razmjenjivao nježnosti. Filip nastavlja kako mu nikad nije bio problem snimati ljubavne scene. Kako je objasnio, svim zadacima pristupa isto, odnosno onako kako scenarij zahtjeva od njega.

- Ljubiti se s nekim, potući ili ubiti na snimanju serije nakon nekog vremena dođe na isto pa tome ne pridajem posebnu pažnju - zaključio je Juričić.

Imao je samo jednu pravu ljubav u seriji

Iz svake romanse moj lik pokušava izvući korist. Samo s Lejlom odnosno Janom Milić (31) Dinko je osjetio pravu privlačnost jer mu je ona bila jedina ljubav, smatra glumac. Unatoč tome, to ga nije spriječilo da nakon nje ljubuje s Marokankom Aishom koju glumi Ivona Kundert (25).

Žene mu trebaju samo da bi se okoristio

‘Dinko’ je na snimanjima ‘Larinog izbora’ ljubio i Lejlinu crnokosu sestru blizanku Daliju koju glumi Sanja Popović (26) te Esmu u čijoj ulozi gledamo Mirnu Medaković (27). Iz tih veza povukao se, kaže, jer nije bilo kemije kao s Lejlom. Osim toga, proračunati i hladnokrvni Dinko shvatio je da se ne može okoristiti pa nije imalo smisla nastaviti.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • user_254686 25.03.2013.

    serija je skroz promašena, gledao sam par epizoda i onaj dio sa Arapkinjama je skroz promašen. Kao prvo one ne bi nikad pogleale nekoga tko nije musliman(bez uvrede, ali tako je, jer su tako odgojene), a kao drugo baš bi otac dao da se oni tako veru oko njih,kao treće ne govore engleski već arapski,ali eto u lari su čuda moguća. .mogli su bar proučiti malo običaje kad su išli snimati seriju. i Lara najgora glumica ikad, svi nekako, ali ona je užasna-

  • krnjevo 25.03.2013.

    Kako god, al' Hercega je, što se tiče glume, prešišao totalno. Ne znaš što je lošije: glumatanje, izgovor, mimika... Mislim da je Herceg totalno fulao profesiju.

  • pernica 25.03.2013.

    a Laru nisu stavili? pa i nju je valjda jednom poljubio! makar i na silu, ali je poljubio! Dinko mi je zakon! on je najbolji glumac u seriji, gledala sam prvu sezonu i bio mi je super, baš se uživio u svoj lik zločastog, Dinka čak i dalmatinski naglasak je dobro odradio! sad više ne gledam, dosadni su! Ruža vjetrova mi je sad draža, normalnija radnja, logičnija...iako bi ja i tamo neke scene ubrzala, malo su spori, ali znam to je njima sve novac...Dinki pohvale na glumu, bez obzira šta ne gledam više Laru

Komentiraj...
Vidi sve komentare