Obavijesti

Show

Komentari 57

Filip Juričić najveći zavodnik 'Larinog izbora': Sve je ljubio

Filip Juričić najveći zavodnik 'Larinog izbora': Sve je ljubio
5

Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik, kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča

VIDEO

Dinko Bilić, kojeg glumi Filip Juričić (31), najveći je negativac, ali i najveći šarmer serije. U dvije sezone gotovo svi ženski likovi bili su “žrtve” njegovih zavodničkih čari.

- Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik – kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča te da je to splet okolnosti i scenarija. Od svih kolegica jedino s Marijom Tadić (32), koja mu je glumila prvu suprugu Lidiju, nije imao ljubavnih scena jer im je brak bio u komi dok je s ostalim glumicama redovito razmjenjivao nježnosti. Filip nastavlja kako mu nikad nije bio problem snimati ljubavne scene. Kako je objasnio, svim zadacima pristupa isto, odnosno onako kako scenarij zahtjeva od njega.

- Ljubiti se s nekim, potući ili ubiti na snimanju serije nakon nekog vremena dođe na isto pa tome ne pridajem posebnu pažnju - zaključio je Juričić.

Imao je samo jednu pravu ljubav u seriji

Iz svake romanse moj lik pokušava izvući korist. Samo s Lejlom odnosno Janom Milić (31) Dinko je osjetio pravu privlačnost jer mu je ona bila jedina ljubav, smatra glumac. Unatoč tome, to ga nije spriječilo da nakon nje ljubuje s Marokankom Aishom koju glumi Ivona Kundert (25).

Žene mu trebaju samo da bi se okoristio

‘Dinko’ je na snimanjima ‘Larinog izbora’ ljubio i Lejlinu crnokosu sestru blizanku Daliju koju glumi Sanja Popović (26) te Esmu u čijoj ulozi gledamo Mirnu Medaković (27). Iz tih veza povukao se, kaže, jer nije bilo kemije kao s Lejlom. Osim toga, proračunati i hladnokrvni Dinko shvatio je da se ne može okoristiti pa nije imalo smisla nastaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu