To je to što me zanima!

Filip Rudan: ’Rado bih nastavio suradnju s Parnim Valjkom...’

Mladi glazbenik i dobitnik Porina zaludio je fanove benda, a uskoro izbacuje i novi singl
Vidi originalni članak

Imao sam vrlo pozitivnu tremu. Rekao bih čak da sam više bio uzbuđen čekajući da izađem na pozornicu i da se s publikom zabavim na način na koji se i Aki nekad, rekao nam je pjevač Filip Rudan (21).

Nakon nagrade Porin za Najboljeg novog izvođača i fantastičnog nastupa na koncertu Parnog valjka, među Akijevim obožavateljima Filip je glavni favorit za njegovo mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila mi je vrlo velika čast i izniman gušt nastupiti s njima. Jako sam sretan i zahvalan što me njihova publika tako dobro prihvatila! Naravno, fokus mi je na stvaranju vlastite glazbe, a za budućnost ćemo vidjeti - kaže Filip.

Od domaćih glazbenika na njega su velik utjecaj ostavili Prljavo kazalište, Valjak i Toše Proeski.

- Rado bih nastavio surađivati s Parnim valjkom ako bude prilike za to - kaže Filip, koji priprema novi singl na hrvatskom jeziku.

29. DODJELA PORINA U OSIJEKU Urban i Matija Cvek pobjednici večeri, Filip Rudan najbolji novi izvođač, a Dunja sve iznenadila

- Nekad pjesma iz mene izađe na engleskom, a nekad inspiracija dođe u tekstu na hrvatskom. Puno mi znači svaki dobar komentar, ali i pozitivna kritika fanova. Zahvaljujući tomu, na neki se način i gradim i uvijek želim biti bolji za svoju publiku, koje ima po cijelom svijetu. Nastavljam kao i dosad, od srca - kaže. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S GLUMCEM MARKOM PETRIĆEM: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kurkumaboss 03.04.2022.

    Hus je napravio sebi audiciju za novog pjevača pod izlikom "tribute koncerta za Akija"... Aki je Aki ali lovica je lovica a Hus ne voli kad lovica predugo nije u njegovom novčaniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare