To je to što me zanima!

Filipa Vidovića pitali je li u vezi s Mijom Kovačić: Evo što im je na to tako znakovito odgovorio

Glumac se prošle godine natjecao u 'Plesu sa zvijezdama', a prije nekoliko mjeseci prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, s kojom se trebao vjenčati ovog proljeća. O razlozima prekida nikad nije govorio
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko mjeseci šuška se kako mladi glumac Filip Vidović (32) ljubi voditeljicu Miju Kovačić (40). Par nije potvrdio ni demantirao glasine o navodnoj vezi. Iako su prilično samozatajni kada je u pitanju njihov privatan život, Vidović je sada otkrio kako je lijepo osvajati i biti osvojen. 

- Što se privatnog života tiče, poučen iskustvom, želio bi privatni život zadržati za sebe. Kada se netko zaljubi, mislim da to ide u oba smjera - rekao je glumac za Story, kad su ga pitali za ljubavni status.

POZIRALI SU ZAJEDNO Novi par? Mia i Filip prvi put su viđeni zajedno mjesec dana nakon što je on prekinuo zaruke

Glumac se prošle godine natjecao u 'Plesu sa zvijezdama', a prije nekoliko mjeseci prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, s kojom se trebao vjenčati ovog proljeća. O razlozima prekida nikad nije javno govorio.

- Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati - rekla je Nataša. 

Nagađanja o novoj ljubavi između Filipa i Mije dodatno je potaknula Viktorija Rađa (45), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (56). Objavila je fotografiju glumca i voditeljice IN magazina kako se drže za ruke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tko pjeva zlo ne misli 02.06.2023.

    A dobro....Umoči i ostavi....

  • 01.06.2023.

    Sve sličnija je Ivi Majoli ka da njenu sliku nosi plastičaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare