To je to što me zanima!

Film ima jedva pet godina, ali već će dobiti još jednu preradu

Novi film o tetoviranoj techno heroini imat će sasvim novu postavu, tako se u glavnoj ulozi neće pojaviti niti Noomi Rapace kao niti Rooney Mara. Potraga za novom glumicom je krenula
Vidi originalni članak

Lisbeth Salander, kultna figura modernih novela i glavni lik iznimno hvaljenog serijala knjiga 'Millennium', autora Stiega Larssona, do sada je dobila dvije svoje verzije na velikim platnima. I jedna i druga verzija su bile podosta hvaljene ekranizacije knjige, no nakon posljednjeg filma nije bilo puno govora o nastavku serijala.

To sve se promijenilo s dolaskom novih vijesti o ovom serijalu. Naime, Salander se vraća 2018. godine u ekranizaciji knjige 'Djevojka u paukovoj mreži', koju je napisao David Lagercrantz. Redatelj prošlogodišnjeg horor hita 'Ne diši', Fede Alvarez, snimat će film prema na kojem je radio on uz Stevena Knighta i Jayja Basua.

Scott Rudin, Soren Staermose, Ole Sondberg, Amy Pascal, Elizabeth Cantillon, Eli Bush i Berna Levin su producentska sedmorka iza filma, a pridružit će im se i redatelj filma iz 2011. godine, David Fincher.

- Mi u Sonyju smo počašćeni što ćemo surađivati s produkcijskom kompanijom Yellowbird na stvaranju originalnog filma po knjizi 'Djevojka u paukovoj mreži'. Fede Alvarez je savršen izbor za redatelja, i donijet će jedinstvenu viziju ovom projektu. Njegov talent i vještina u stvaranju psihološkog intenziteta vratit će Lisbeth Salander natrag u popularnu kulturu sa značajnom silinom - izjavio je Sanford Panitch, predsjednik Columbia Picturesa.

Posve očekivano, novi film će imati posve novu postavu, tako da nećemo vidjeti niti Noomi Rapace kao niti Rooney Maru u glavnoj ulozi. Potraga za novom glumicom kreće u skorašnje vrijeme, a početak snimanja bi trebao biti u rujnu. Film u kina treba doći tijekom listopada 2018. godine, u isto vrijeme kada u kina dolazi i 'Aquaman', pa bi bez problema mogao biti podosta uspješan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Različita 18.03.2017.

    švedska verzijia je savršeno napravljena i njihov odabir glumice za Lisbeth je savršen. Ne vidim mogućnost da ga naprave boljim od toga.

  • mare1989 17.03.2017.

    Puno bolja skandinavska verzija filma a knjige su nesto najbolje ikad😀😀

  • kllea 17.03.2017.

    američka verzija s Višnjićem je meni katastrofa. Švedska verzija je meni predobra, pogledala sva tri filma i super su. A knjige još bolje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare