To je to što me zanima!

Food bloger Darko večeras kuha u 'Ribi na torti', samo se jednog boji: Okrenut ću to na zezanciju

Preko deset godina večerašnji domaćin uspješno vodi blog o hrani, a s obzirom na to da se može reći kako Darko ima najviše iskustva, ekipa ima i visoka očekivanja
Vidi originalni članak

Četiri, sudeći prema osvojenim ribicama, jako ukusne večere su iza nas, a ekipa u 'Ribi na torti' koju čine Mia, Borna, Marina, Robert i Darko druži se još samo večeras kod domaćina, food blogera Darka Kontina. Smatra se profesionalcem što se tiče fotografije jer u nju je zaljubljen i godinama se time bavi, a kada je riječ o kuhinji Darko je potpuno otvoren.

'RIBA NA TORTI' Lutkarska predstava kao poklon Marinin su recept za uspjeh: Osvojila maksimalan broj ribica

- Volim istraživati razne kuhinje, volim učiti svašta novo iz kuharstva, zato sam okružen ljudima koji su tu stvarni profesionalci - istaknut će prije posjeta Pažaninovoj smočnici.

Preko deset godina večerašnji domaćin uspješno vodi blog o hrani, a ljubav se zapravo dogodila još i prije.

- Kad sam otišao na fakultet falila mi je mamina kuhinja, menza me nije uspjela dovoljno nahraniti i tako sam počeo kuhati - opisat će Darko koji svoju večeru nestrpljivo čeka cijeli tjedan.

Budući da se može reći kako Darko ima najviše iskustva, ekipa ima i visoka očekivanja.

- Možda, možda me malo strah Borne, ali vjerujem da ćemo je brzo okrenuti na zezanciju, pa će najvjerojatnije smetnuti s uma da bi trebala razmišljati o okusima na tanjuru - poručit će Darko prije kuhanja večere u tri slijeda.

Hoće li Darko ispuniti očekivanja ekipe i tko će na kraju večeri odnijeti pobjedu ovog uspješnog tjedna, pogledajte večeras u 'Ribi na torti'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare