To je to što me zanima!

Fotka poznatog Žungulovog gola sad je dizajn na majicama

Monika Sablić je u suradnji s Jadanom Lazićem za bFamous stavila poznati gol kao print na majicu: 'Ako je nogomet seks, onda je sama igra predigra, a gol orgazam'
Vidi originalni članak

Za dizajn majice na kojoj se nalazi poznati gol Slaviše Žungula na Starom placu zaslužna je kolekcija bFamous iza koje stoji Monika SablićJadran Lazić. Žungul je zabio gol protiv Crvene zvezde, a trenutak je ostao jednim od najpoznatijih domaćih golova.

- Ako je nogomet seks, onda je sama igra predigra, a gol orgazam. Ne samo jednog igrača i njegove ekipe, već i stotina i tisuća duša koje na stadionu bore tu istu ekipu. Osjetija je Stari Plac mnogo ovakvih momenata, a jedan poseban bio je i gol Slaviše Žungula u dresu Hajduka Crvenoj Zvezdi. I to u 86. minuti. Moment prije erupcije veselja kada je Žungul primio balun i plasirao ga ispod vratara u donji lijevi kut uhvatio je Jadran Lazić te 1978. godine - napisala je Monika uz poznatu fotografiju, pa dodala:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da je Slaviša bio faca svjedoče i oni trenuci van (malo)nogometnog terena. Nije mu trebala ni godina dana da ga u legendarnoj diskoteci Studio 54 njegovo ime čeka redovito na rezerviranom stolu. Legenda Hajduka, Maradona malog baluna – jedan jedini Slaviša Žungul. I njegov gol se može naći na majici bFamous kolekcije by Monika&Jadran - napisala je.

Majice hrvatske modne kreatorice Monika Sablić postale su pravi hit pa ih nosi čak i influencerica Nives Celzijus (40).

EUFORIČAN TRENUTAK IZ 1973. Monika Sablić i Jadran Lazić majicama oduševili hajdukovce, a legende nasmijao poljubac

Na majicama su razne zanimljive fotografije, a među njima je i fotografija hajdučkih igračkih ikona Dražena Mužinića - Frfe i Vilsona Džonija koji su snimljeni pri poljupcu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare