Obavijesti

Show

Komentari 6

Poljubac legendi Hajduka nije pao ponovno, ali je zagrljaj

Poljubac legendi Hajduka nije pao ponovno, ali je zagrljaj
6

Monika Sablić u kampanji je odjenula Vilsona Džonija i Dražena Mužinića Frfu u majicu s printom kultne fotografije Jadrana Lazića, a aktere je razveselio ponovni susret

VIDEO

Splitska dizajnerica Monika Sablić i sugrađanin, fotograf svjetskog glasa Jadran Lazić udružili su snage u njenoj novoj kolekciji majica s printom njegovih kultnih fotografija nastale tijekom 40 godina bogate karijere. Jedna od fotografija koju su printali na majice je i ona legendi Hajduka Vilsona Džonija i Dražena Mužinića Frfe, koji su se poljubili 1973. u svlačionici pod tušem.

- To je bilo kad smo osvojili Kup i prvenstvo. To je onda bija neki đir, da se poljube u usta. To je bila zezancija. Rekao sam im: ‘Dajte jedan poljubac za slavlje’. Fotografija nema veze s onim na što aludira - rekao nam je Lazić o svojoj kultnoj fotografiji.

A što su nam nedavno rekli sami akteri fotografije?

- Mužinić je krasan momak. Reka sam mu: ‘Šta ćemo se sad ljubit u obraz, poljubi me u usta’. Sićam se slike, kako ne?! Šta će nas ko zafrkavat zbog toga. Nema šanse. Ispalo je najbolje. Koliko smo vrimena proveli zajedno po karantenama, nego šta ćemo nego se ljubit - našalio se legendarni Vilson Džoni.

On i Lazić prijatelji su dugi niz godina.

- Svaka mu čast što je jedan od vodećih fotoreportera. A ono
što smo doživjeli neka ostane među nama. O tome ćemo on i ja pričati - našalio se odlično raspoloženi Vilson.

I Dražen Mužinić itekako se dobro sjeća Lazićeve fotografije.

- Otkad mu je Tito dozvolija da snima, vrtili smo se u istom društvu. A Vilson je uvik bija raspoložen za vic. Samo šta ja volim crne, a on je bija plavi. I ženu sam tražija crnu - našalio se i Mužinić.

Majice s printom Miše Kovača iza kojih stoje Jadran Lazić i Monika Sablić postale su hit
Majice s printom Miše Kovača iza kojih stoje Jadran Lazić i Monika Sablić postale su hit

Pedeset godina kasnije Vilson Džoni i Dražen Mužinić Frfa susreli su se opet na Starom Hajdukovom igralištu kako bi snimili kampanju za majicu s fotografijom njihovog kultnog poljupca.

- Frfa i ja ne družimo se svaki dan, ali čujemo se, prijatelji smo. Nasmijao me prijedlog da isprintaju majice s našom fotografijom. I mogu vam reć da je cili svit gušta u toj fotografiji - rekao nam je Vilson Džoni.

Na snimanju kampanje za majice pao je prijedlog da se opet poljube, ali to se ipak nije dogodilo. Stari prijatelji srdačno su se izgrlili.

- Ponovit ćemo jednog dana - našalio se Vilson Džoni.

Njegove riječi nasmijale su Dražena Mužinića Frfu.

- Pa možemo. Šalim se. Kad si mlađi onda je sve dozvoljeno, onda nemaš pameti. Onda smo slavili, a kad se slavi sve je dozvoljeno. Ne bi bila lipa slika danas. Ali moram reći i da su se majicama oduševile moje unuke. Odmah su pale narudžbe - nasmijao se Frfa.

Osim majica s printom kultne fotografije poljupca legendi Hajduka, u ponudi će biti i majice s printom Miše Kovača, Borisa Dvornika, Olivera Dragojevića, Tome Bebića, Orsona Wellesa, Johnnyja Deppa, Davida Bowieja... sve same ‘face’ koje je snimio Lazić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao