To je to što me zanima!

FOTO Crvena jabuka raspjevala Splićane: Pogledajte atmosferu

Sve generacije uživale su u energiji i plesu te hitovima poput ‘Volio bih da si tu’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te', 'Nekako s proljeća', 'To mi radi', 'Dirlija', 'Stižu me sjećanja' i brojnih drugih
Vidi originalni članak

Gripe su ove subote ugostile Crvenu jabuku, koja je ljubavnim pjesmama i baladama Splićane pripremila za Dan zaljubljenih.

IŠLI U MOSTAR Teška tragedija prije 37 godina uzela je živote dva člana Crvene jabuke: Putovali su na nastup...

Publika prepune splitske dvorane Gripe jednoglasno je pjevala bezvremenske hitove Crvene jabuke, a jedan od njih bio je i 'Da nije ljubavi'.

Simbolika je tim veća jer je Crvena jabuka svoj koncert već tradicionalno održala uoči Valentinova, a sam naziv koncerta dobio je ime po navedenom glazbenom hitu.

27. siječnja Crvena jabuka priprema koncert početkom 2024. u Boogaloo-u

Sve generacije uživale su u energiji i plesu te hitovima poput ‘Volio bih da si tu’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te', 'Nekako s proljeća', 'To mi radi', 'Dirlija', 'Stižu me sjećanja' i brojnih drugih.

Kroz cijeli koncert Crvena jabuka odlučila je uklopiti i nove pjesme pa je tako splitska publika, osim dobro znanih hitova, imala priliku čuti i izvedbe pjesama s novog albuma.

POZDRAVILI I ANTIMONA IZ VEČERNJE ŠKOLE FOTO Crvena jabuka 'ugrijala' je atmosferu na Hrvatskoj noći

- Upravo ovakvu energiju smo očekivali od Splita. Svaki puta do sada smo osjetili veliko srce Splićanki i Splićana, a posebice kroz ovaj koncert kojeg smo održali netom prije Valentinova. Slavili smo ljubav, dali smo, kao i uvijek, sve od sebe da našoj publici dočaramo najbolje od naše glazbe. Zato ta naša ljubav opstaje - jer nas veže posebna veza još od davne 1986. godine, ispunjena toplinom, iskrenom emocijom ljubavlju i mnoštvom divnih uspomena! – istaknuo je frontmen benda Dražen Žerić – Žera.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • zoom1310 11.02.2024.

    Isti Elton John 😂😂

  • dirlija 11.02.2024.

    Kakva je ovo grupa nekad bila. Toliko dobra da nakon 30 godina i dalje žive na staroj slavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare