To je to što me zanima!

FOTO Na festival u Veneciji glumica Mariacarla došla bez grudnjaka i u prozirnoj haljini

Talijanska glumica i manekenka Mariacarla Boscono (40) privukla je mnoge poglede u prozirnoj kreaciji od crnog tila koja je potpuno otkrila njene grudi
Vidi originalni članak

U srijedu je otvoreno 79. izdanje filmskog festivala u Veneciji. Festival je otvoren projekcijom crne komedije 'White Noise' s Adamom Driverom (38) u glavnoj ulozi. To je prvi put da je festival otvoren Netflixovim filmom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanska glumica i manekenka Mariacarla Boscono (40) privukla je mnoge poglede u prozirnoj kreaciji od crnog tila koja je potpuno otkrila njene grudi. 

Haljina s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultierje imala duge rukave i ovratnik s nabranim materijalom. Oko nje se vijorio kratki šlep kao nastavak haljine. Talijanska zvijezda ispod je nosila korzet krem ​​boje, a hrabri izgled upotpunila je šiljastim salonkama i oštrim linijama tuša za oči.

Španjolska glumica Rocio Munoz Morales (34) zablistala je u dugačkoj i elegantnoj 'Giorgio Armani' haljini bez naramenica čija je jedna polovica bijela, a druga crna. Svoju vitku liniju dodatno je naglasilo velikom crnom mašnom oko struka. Podignuta kosa istaknula je ljepotu njene dijamantne ogrlice. 

Glumica Juliane Moore (61), koja je ove godine i predsjednica žirija na festivalu, pojavila se u blještavoj, ali elegantnoj kombinaciji s potpisom Valentina. Glumica je blistala u haljini prekrivenoj raznobojnim šljokicama, a ispod nje ni ona nije stavila grudnjak. 

UTRKA ZA ZLATNOG LAVA Od Cate Blanchett do Penelope Cruz: 79. Venecijanski filmski festival ugostit će brojne slavne

Umjesto toga, nosila je gaćice iznimno visokog struka ispod prozirne, ali šarene haljine. Iste šljokice ukrašavale su i njezinu pelerinu koja je sezala do poda, a zavezala ju je oko vrata.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • epaor 02.09.2022.

    to u USA nebi prošlo

  • Robert Plant 01.09.2022.

    Kad nema drugog načina da dospije na naslovnice…..

  • sunčandan 01.09.2022.

    ova je gola ko od majke rođena ima muda svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare