To je to što me zanima!

FOTO Neutješna Nikolina je s kćerima došla na Vidojev grob

Vidoje Ristović preminuo je prošlog mjeseca u 44. godini života, a rezultati obdukcije i toksikološki nalazi su pokazali da je smrt nastupila uslijed zatajenja srčanog mišića
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović (46) s kćerima Unom Sofijom i Mateom došla je na grob pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću na Novom groblju u Beogradu. Nije mogla zaustaviti suze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlo je 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, a Nikolina je u crnini došetala do groba i cijelo vrijeme plakala. S njom je na groblje došla i Vidojeva bivša supruga Lana.

Nakon nje došli su i Vidojevi roditelji koji su donijeli veliki vijenac na grob. Vidojeva majka Natalija nije se pozdravila sa Nikolinom, dok je Viktor Ristović, Vidojev otac prišao i zagrlio snahu.

Vidojevoj majci je pozlilo na grobu, pa je morala sjesti, a u pomoć joj je brzo potrčala njegova bivša supruga.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je prošlog mjeseca u 44. godini života, a nedavno su stigli rezultati obdukcije i toksikološki nalazi. Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila uslijed zatajenja srčanog mišića.

 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • ivan87nx 17.06.2022.

    tko je Vidoja??

  • VLADEK72 17.06.2022.

    Za čime ova cvili, za mužem koji ju je varao ili za nasljedstvom koje joj je uskratio.

  • vava5 17.06.2022.

    Odvratni ste!Komentirate tuđu bol i tugu dok vas pošteno isto tako život ne pljusne.Normalno da je tužna,izgubila je supruga,dijete ostalo bez oca.Može vas biti sram!

Komentiraj...
Vidi sve komentare