To je to što me zanima!

FOTO Ovo morate vidjeti: Ovako je Mile Kekin izgledao s kosom

Mile se godinama brije na ćelavo, a mnogi su već prizaboravili koliko se njegov sadašnji imidž razlikuje od onog nekadašnjeg
Vidi originalni članak

Frontmen grupe Hladno Pivo Mile Kekin (51), danas se brije na ćelavo, a nekada je imao smeđu, blago valovitu kosu. Dokazuju to fotografije iz 90-ih, koje su nastale prilikom nastupa Hladnog Piva u Domu sportova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni bend nastupio je 24. 11. 1990. kao predgrupa američkoj punk-rock grupi Ramones. Ramonesi su na turneji Hey Ho, Let's Go Tour prvi put nastupili u Hrvatskoj, pred oko 10 tisuća obožavatelja, a Hladno pivo ovaj koncert ne spominje u svojoj biografiji.

Kekin je tada publiku zabavljao u sivoj majici s natpisom Raffaello, a najviše se isticala njegova smeđa frizura. 

Mile se godinama brije na ćelavo, a mnogi su već prizaboravili koliko se njegov sadašnji imidž razlikuje od onog nekadašnjeg.

Inače, pjevač je najavio da karijeru nastavlja samostalno te da će ostatak benda nastaviti nastupati pod imenom Guerilla Mainstream. Ta je vijest stigla usred njihove turneje '35 za 35' povodom 35 godina djelovanja i 35 nastupa. 

- Sigurno je da će ovo potrajati sad neko vrijeme, govorim o godinama. Ja nastavljam sa solo karijerom, a bend s projektom Guerilla Mainstream koji je već izbacio nekoliko singlova. Idemo malo odmoriti od Hladnog Piva - rekao nam je Kekin.

NAKON 35 GODINA Raspada se Hladno pivo? Mile Kekin najavio da dalje ide solo

Krajem 2019. godine Mile se okušao i u stand-up vodama, te je priređivao vrlo osobne nastupe na kojima je pričao o sebi, svojoj glazbi te svirao na gitari. Ipak, rekao nam je kako zasad nema u planu nastaviti s projektom 'glazbenog stand-upa'.

-  Posvetit ću se isključivo solo karijeri, sve ostalo je u drugom planu. Glava mi puca od ideja i jedva čekam čuti reakcije ljudi kad to izađe - ispričao nam je Mile, koji nam se javio s mora. Pred njim je još nekoliko koncerata s Hladnim pivom - u petak nastupaju u Jelsi na Hvaru, zatim u Slatini, pa u Karlovcu, Rijeci, Ljubljani te Novom Sadu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA: 

Zagrebački koncert 14. listopada u Maloj dvorani Doma sportova bit će centralna svirka njihove turneje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mpavlet76 28.08.2022.

    Dzinovski je u rangu našeg novog vala ili barem UK '82 punkera, druge garde, s obzirom na vrijeme i prostor kad je izasao; osobno, lik je prenaporan, jedno vrijeme se nije micao s malih ekrana; band OK, sad žena koji pravdu gdje on nije zašao

  • hrt 1,2,3,4 26.08.2022.

    Da nema kakvu bolest ne izgleda baš zdravo

  • WifeTookMyDoggo 26.08.2022.

    Znaci obriste mi komentar jer sam spomenuo "GAD" kao naziv njihovog albuma, kriste isuse.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare