Obavijesti

Show

Komentari 26

FOTO Ovo morate vidjeti: Ovako je Mile Kekin izgledao s kosom

FOTO Ovo morate vidjeti: Ovako je Mile Kekin izgledao s kosom
4

Mile se godinama brije na ćelavo, a mnogi su već prizaboravili koliko se njegov sadašnji imidž razlikuje od onog nekadašnjeg

Frontmen grupe Hladno Pivo Mile Kekin (51), danas se brije na ćelavo, a nekada je imao smeđu, blago valovitu kosu. Dokazuju to fotografije iz 90-ih, koje su nastale prilikom nastupa Hladnog Piva u Domu sportova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni bend nastupio je 24. 11. 1990. kao predgrupa američkoj punk-rock grupi Ramones. Ramonesi su na turneji Hey Ho, Let's Go Tour prvi put nastupili u Hrvatskoj, pred oko 10 tisuća obožavatelja, a Hladno pivo ovaj koncert ne spominje u svojoj biografiji.

Mile Kekin i Hladno pivo predgrupa Ramonesima u Zagrebu 24.11.1990. godine

Kekin je tada publiku zabavljao u sivoj majici s natpisom Raffaello, a najviše se isticala njegova smeđa frizura. 

Mile Kekin i Hladno pivo predgrupa Ramonesima u Zagrebu 24.11.1990. godine

Mile se godinama brije na ćelavo, a mnogi su već prizaboravili koliko se njegov sadašnji imidž razlikuje od onog nekadašnjeg.

Ivana i Mile Kekin

Inače, pjevač je najavio da karijeru nastavlja samostalno te da će ostatak benda nastaviti nastupati pod imenom Guerilla Mainstream. Ta je vijest stigla usred njihove turneje '35 za 35' povodom 35 godina djelovanja i 35 nastupa. 

- Sigurno je da će ovo potrajati sad neko vrijeme, govorim o godinama. Ja nastavljam sa solo karijerom, a bend s projektom Guerilla Mainstream koji je već izbacio nekoliko singlova. Idemo malo odmoriti od Hladnog Piva - rekao nam je Kekin.

Raspada se Hladno pivo? Mile Kekin najavio da dalje ide solo
Raspada se Hladno pivo? Mile Kekin najavio da dalje ide solo

Krajem 2019. godine Mile se okušao i u stand-up vodama, te je priređivao vrlo osobne nastupe na kojima je pričao o sebi, svojoj glazbi te svirao na gitari. Ipak, rekao nam je kako zasad nema u planu nastaviti s projektom 'glazbenog stand-upa'.

-  Posvetit ću se isključivo solo karijeri, sve ostalo je u drugom planu. Glava mi puca od ideja i jedva čekam čuti reakcije ljudi kad to izađe - ispričao nam je Mile, koji nam se javio s mora. Pred njim je još nekoliko koncerata s Hladnim pivom - u petak nastupaju u Jelsi na Hvaru, zatim u Slatini, pa u Karlovcu, Rijeci, Ljubljani te Novom Sadu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA: 

Zagrebački koncert 14. listopada u Maloj dvorani Doma sportova bit će centralna svirka njihove turneje.