To je to što me zanima!

FOTO Strastveni poljubac našeg vaterpolista s djevojkom: 'Ovo mu je sigurno najbolja čestitka'

Split je priredio veliki doček za naše zlatne vaterpoliste gdje je Jerko Marinić Kragić uhvaćen u razmjenjivanju nježnosti s djevojkom Anom
Vidi originalni članak

Tisuće ljudi danas se okupilo na splitskoj Rivi kako bi dočekalo naše svjetske prvake u vaterpolu. Pjevalo se i slavilo, a naša čitateljica poslala nam je fotografiju na kojoj Jerko Marinić Kragić (33) izmjenjuje nježnosti sa svojom partnericom Anom Koro.

FOTOGALERIJA NAKON POBJEDE Kakvo slavlje na Super Bowlu! Strastveni poljubac Taylor Swift i Travisa bacio fanove u delirij

- Njegov je doček bio pun nježnosti, a Anina čestitka mu je sigurno najvažnija - rekla nam je čitateljica koja ih je uslikala dok su razmjenjivali poljupce.

Marinić Kragić nije krio sreću, a u jednom trenutku je uzeo mikrofon i zapjevao 'Samo jednu želju imam' Zlatka Pejakovića.

Inače, Jerko i njegova Ana postali su roditelji djevojčice u listopadu prošle godine, a ljubav im se dogodila nakon 10 godina poznanstva.

- To je sigurno neki najveći životni uspjeh, najveća životna sreća, svi su mi to govorili da će to biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke, ne to dijete nego moje dijete, tako da definitivno najveća sreća, definitivno nešto što te natjera da sazreš ako nisi htio, moraš jer više nisi sam, moraš se brinuti o svom djetetu koje je, naravno, prioritet' - izjavio je Jerko nedavno za IN Magazin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nedam se 19.02.2024.

    Ja osobno ljubav bez braka , ne priznajem.

  • jamesbond7777 19.02.2024.

    To mu sestra!!!!allooop

  • fui24h 19.02.2024.

    Balkanska verzija taylor swift i brad

Komentiraj...
Vidi sve komentare