To je to što me zanima!

Fotografija kraljice Elizabete II. mnoge je rastužila: Prvi Božić koji će slaviti bez princa Philipa

Kraljica će se tradicionalno obratiti građanima u svome božićnom govoru, no ovaj će puta, kako pišu strani mediji, govoriti o svome princu. Ono što se krije u novoj fotografiji kraljice nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. (95) i ove će se godine, kao i svake prije, obratiti građanima Ujedinjenog Kraljevstva i ostalim narodima diljem svijeta u božićnom govoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo će ujedno biti i prvo božićno obraćanje nakon teške godine u kojoj je preminuo njezin suprug, princ Philip. Javnost je odmah primijetila da će njezino obraćanje ove godine biti nešto drukčije.

KORONA JE KRIVA ZA SVE Kraljica otkazala tradicionalni predbožićni ručak s obitelji

Naime, na fotografijama koje su objavljene u četvrtak, kraljica nosi broš od safirne krizanteme koji je nosila na medenom mjesecu još davne 1947. godine. Isti je broš nosila i na proslavi 60. godišnjice braka s princom Philipom, 2007. godine.

Ipak, nije to jedino što rastužuje u kadru kraljice koja će ove godine prvi puta proslaviti Božić bez svoga princa. Na lijevoj strani kadra nalazi se i slika nje i princa Philipa s proslave godišnjice u Broadlands Country House. 

OVO JE KRALJIČIN JELOVNIK Što jede Elizabeta? Za njezinu formu i dugovječnost zaslužna je pomno isplanirana prehrana

Iako se na toj strani obično nalaze različite privatne fotografije kraljevske obitelji, ove godine njihova fotografija na tom mjestu stoji sama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cherylin 24.12.2021.

    Kraljica je divna a nije joj lako bilo s tom " ekipom"

  • 24.12.2021.

    Posljednja prava kraljica,ljep su zivot prozivili skupa,duboku starost,jos neka ona zivi sto godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare