Show

Komentari 2

Fotografija kraljice Elizabete II. mnoge je rastužila: Prvi Božić koji će slaviti bez princa Philipa

Fotografija kraljice Elizabete II. mnoge je rastužila: Prvi Božić koji će slaviti bez princa Philipa

Kraljica će se tradicionalno obratiti građanima u svome božićnom govoru, no ovaj će puta, kako pišu strani mediji, govoriti o svome princu. Ono što se krije u novoj fotografiji kraljice nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Kraljica Elizabeta II. (95) i ove će se godine, kao i svake prije, obratiti građanima Ujedinjenog Kraljevstva i ostalim narodima diljem svijeta u božićnom govoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo će ujedno biti i prvo božićno obraćanje nakon teške godine u kojoj je preminuo njezin suprug, princ Philip. Javnost je odmah primijetila da će njezino obraćanje ove godine biti nešto drukčije.

Naime, na fotografijama koje su objavljene u četvrtak, kraljica nosi broš od safirne krizanteme koji je nosila na medenom mjesecu još davne 1947. godine. Isti je broš nosila i na proslavi 60. godišnjice braka s princom Philipom, 2007. godine.

Ipak, nije to jedino što rastužuje u kadru kraljice koja će ove godine prvi puta proslaviti Božić bez svoga princa. Na lijevoj strani kadra nalazi se i slika nje i princa Philipa s proslave godišnjice u Broadlands Country House. 

Iako se na toj strani obično nalaze različite privatne fotografije kraljevske obitelji, ove godine njihova fotografija na tom mjestu stoji sama.

Najčitaniji članci