To je to što me zanima!

Fotošop blamaža: Rita Ora si je smanjila struk na novoj fotki...

Nakon što su strani mediji objavili fotografije Albanke u haljini, a potom i ona sama na društvenim mrežama, pratitelji su primijetili da se Rita Ora fotošopirala. Smanjila je struk, izdužila se i potamnila
Vidi originalni članak

Albanska pjevačica Rita Ora (29) u subotu navečer pojavila se na 'Jingle Bell' balu u Londonu, a za tu priliku odjenula je neobičnu modnu kombinaciju. Imala je haljinu čudnog kroja i čizme istog uzorka. Međutim, naišla je na kritike na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su strani mediji objavili fotografije Albanke u haljini, a potom i ona sama na društvenim mrežama, pratitelji su primijetili da se Rita Ora fotošopirala. 

Za objavu fotografije na društvenim mrežama, Rita Ora je smanjila struk i izdužila tijelo pa joj figura izgleda drukčije nego na fotografijama profesionalnih fotografa s događaja. 

ZALJUBILI SE NA SETU Rita Ora ima novog dečka: 'Sad je to prava veza, zaljubljeni su'

Uz to, na fotografiji je primijenila i filtere pa izgleda tamnije.

Inače, Rita ima novog dečka, šest godina mlađeg glumca Raffertyja Lawa. Zaljubili su se na setu filma 'Oliver Twist', a na afterpartyju British Fashion Awards uhvatili su ih kako se drže za ruke. U vezi su nekoliko tjedana, ali ne žele javno ništa komentirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.12.2019.

    Nema potrebe tu za fotošopom

  • kung fu panda 08.12.2019.

    A sujeta

  • 08.12.2019.

    ona je stvarno zgodna zenska

Komentiraj...
Vidi sve komentare