To je to što me zanima!

Francuzica i leopard: 'Kim nas je šokirala modnim neukusom'

Kim u Parizu izlazi uz jake mjere sigurnosti jer se još boji zbog oružane pljačke koja se tamo dogodila 3. listopada 2016. godine. Naime, starletu su tada lopovi zarobili i ukrali joj skupocjeni nakit...
Vidi originalni članak

Starleta Kim Kardashian (38) malo je toga prepustila mašti u prozirnom kostimu s uzorkom leoparda. Kardashianka je za večernji izlazak u Parizu odlučila odjenuti uski kostim preko kojeg je nabacila crni dugi kaput, a na glavu je stavila kapu 'francuzicu'.

NORTH U ULOZI MODELA Kim Kardashian: 'Kći mi se ne uklapa na Instagram profil...'

Obožavatelji su naviknuli na njene ekstravagantne modne kombinacije pa se nisu iznenadili, ali je zato Kim šokirala prolaznike u Parizu koji su zbunjeno gledali za Kim. 

- Ovo je previše. Šokirala me modnim neukusom - napisao joj je jedan pratitelj na društvenim mrežama. Kim se nije obazirala na loše komentare, ona 'fura' svoj stil i voli životinjski uzorak. Tako je i jučer uskočila u pripijeni kombinezom s potpisom Azzedine Alaia, francuskog dizajnera. 

Dominantni leopard print, slavna starleta kompletirala je dodatkom sunčanih naočala retro okvira uz rukavice i gležnjače identičnog uzorka.

Kim u Parizu izlazi uz jake mjere sigurnosti jer se još boji zbog oružane pljačke koja se tamo dogodila 3. listopada 2016. godine. Naime, starletu su tada lopovi zarobili i ukrali joj skupocjeni nakit. To je bila najveća krađa nakita neke privatne osobe u Francuskoj koja se dogodila u posljednjih dvadeset godina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuska policija uhitila je 17 osoba povezanih s pljačkom, od kojih je desetorici izrečena kazna. Od Kim Kardashian West lopovi su otuđili nakit u vrijednosti 10 milijuna dolara, uključujući njezin skupocjen zaručnički prsten s 20-karatnim dijamantom.

SLAVNI LJEPOTAN LJUBI 18 GODINA MLAĐU I NEKI TO NE PODRŽAVAJU: 'Možda je ova razlika ipak pretjerana?!'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 07.03.2019.

    Za koji mjesec ce preplaviti njena moda.. sve sto obuku to je na kraju hit... ma koliko ne ukusan bio

  • 07.03.2019.

    nju plaćaju da to obuče, kak ne kužite, ekipa...

  • Frančeska 07.03.2019.

    Kako je šokirala neukusom kad se uvijek užasno oblači..nikada nije imala stila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare