To je to što me zanima!

Frane Perišin o Marti: Ona je moj izbor, u zreloj smo fazi

Prije prekida početkom godine par je planirao vjenčanje, no navodno zbog brojnih obaveza nisu provodili puno vremena zajedno pa su prekinuli. Ipak su se pomirili
Vidi originalni članak

Glumac, kojeg trenutačno gledamo u seriji 'Vatre ivanjske', za časopis Story je otkrio kako zbog poslovnih i obiteljskih obaveza ima jako malo slobodnog vremena. Franu Perišina (54) prolaznici koji ga prepoznaju još zovu Tonči prema liku iz 'Larinog izbora'. 

Iako je u siječnju prekinuo zaruke s Martom Žegurom, majkom njihovog sina Andrije, čini se da je par izgladio nesuglasice. 

- Marta i ja nikad se nismo ni posvađali. Kad je čovjeku stalo, sve se može dogovoriti. Kako vrijeme prolazi, više si vjerujemo i tolerantniji smo jedno prema drugome, Sad smo ušli u zrelu fazu. Sad vidim da je naša odluka o razilaženju bila ishitrena - rekao je Frane. Martu je opisao kao pravu mediteransku ženu. 

- Ima nešto tradicionalno u njoj što sam odmah uočio. Znao sam da će biti majka mog djeteta. U stanju je držati obitelj svojom snagom i ljubavlju i to dokazuje iz dana u dan. Marta je moj izbor - zaključio je glumac. 

Prije prekida početkom godine par je planirao vjenčanje, no navodno zbog brojnih obaveza nisu provodili puno vremena zajedno pa su prekinuli. 

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • krumy 26.11.2014.

    ZGODAN!!!!

  • minaj 26.11.2014.

    najstariji frajer mi je bio 5 godina stariji i bio mi je prestar, a ovo kao da vodim ljubav sa djedom

  • mazaluna 26.11.2014.

    Do nedavno nitko nije znao za njega;nakon uspješnih sapunica čovo se umislio ;a cure kada dođu u određene godine žele djecu i brak i ne biraju;

Komentiraj...
Vidi sve komentare