To je to što me zanima!

Franka kiti bor: U džemperu od 14.000 kuna istaknula trbuščić

Pjevačica je već u božićnom duhu, a osim toga, našalila se na svoj račun te opjevala kultnu pjesmu 'Pojest ću sve kolačiće', dajući do znanja da su joj slatkiši u trudnoći najveća radost
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (27) očekuje prvo dijete, a trudničke dane provodi u Zagrebu gdje sa suprugom Vedranom Ćorlukom (33) dijeli dom. U zadnjem je tromjesečju trudnoće te će uskoro iskusiti čari roditeljstva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim je mrežama pratiteljima i obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj je pokazala sve veći trbuščić.

- Ja svoj poklončić već imam i čuvam. Što vi priželjkujete pod borom ove godine? - napisala je Franka ispod fotografije, pomalo već u božićnom duhu, pozirajući crvenom kardiganu s božićnim motivima. Ovaj je kardigan na listi želja mnogih modnih ovisnica, no većina njih o njemu može samo maštati zbog vrtoglave cijene. Radi se o komadu s potpisom modne kuće Gucci čija je cijena 1928 eura, odnosno više od 14 tisuća kuna.

Osim toga, našalila se na svoj račun te opjevala kultnu pjesmu 'Pojest ću sve kolačiće', dajući do znanja da su joj slatkiši u trudnoći najveća radost.

Fotografija je nastala prilikom snimanja spota za novu božićnu pjesmu koja će uskoro ugledati svijetlo dana.  Pjevačica je i dalje puna energije, a prije mjesec dana pohvalila se i novim spotom. Izgleda kako Franka dobro podnosi trudnoću pa joj poslovne obaveze ne stvaraju probleme.

SA SVOJIM LJUBIMCEM Franka uživa u trudnoći: Prošla je gradom i pokazala trbuščić...

- Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke - dodala je Franka uz objavu. Franka nam je nedavno rekla kako će raditi sve dok joj drugo stanje to dozvoli i dok fizički može. Do Božića definitivno, a tada će odmoriti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 08.01.2020.

    Ovo želim već 3 dana napisati. Žalosno koliko ima jalnih ljudi.. Jel možda joj vi dajete novce za robu? Ako tek od udaje se oblači tako jer "ona sama sa svojih 26 godina pjevanja" ne bi mogla to, jel joj onda Vedran platio Berklee u Bostonu dok se još nisu ni znali? Drugo, mislite da se novogodišnje emisije snimaju na novu godinu? Pa snimaju se tjednima ako ne i mjesecima unaprijed. Recentan primjer, Opća Opasnost i kod Petka na CMCu i u Osijeku, u isto vrijeme. Mislim da bi svatko na Božić radije bio sa najbližima i uživao nego li snimao spot, kako Franka tako i ostala ekipa iz spota. Pa već je u 11. bila u poodmakloj trudnoći, što, da snima u 12. i još na setu rodi? A evo, sad ću stat' i na stranu 24sata: Ako Vas ne zanimaju slavni, jednostavno ne idite u tu rubriku i ne otvarajte te vijesti. To im je posao. Pa ni je Franka prva ni zadnja o kojoj su pisali da je rodila, i druge žene rađaju, ali nisu sve te žene celebrity. Da postoji ta rubrika pisalo bi se i o tome, a gdje bi se onda stiglo? Svaki dan desetak objava kako je 10 žena rodilo? Živcira Vas? Ne otvarajte, vrlo jednostavno je. A možda samo želite komentirati kako Vam to ide na jetra ili hoćete frustracije tu izbaciti. Ako je to slučaj, onda mi Vas je žao.

  • damir.borcek@gmail.com 29.11.2019.

    Katolici ne kite bor tako rano. Zna se kad se bor kiti.

  • Korni_ 28.11.2019.

    Kad Ćorluka plaća,može se..Dok je on nije oženio bila joj je dobra i vesta za 100 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare