To je to što me zanima!

Franku je obuzeo potpuno novi osjećaj kada je vidjela sinčića...

Ćorluka je kasnije je s tatom, bratom i prijateljima proslavio u zagrebačkom kvartu Sloboština gdje je odrastao. Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka (33) u nedjelju su postali roditelji. Franka rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a dječaku su dali ime Viktor

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ĆORLUKA SE POHVALIO Franka Batelić rodila dječaka: 'Dobro nam došao, Viktore'

- Kratko smo se čuli. Franka je presretna, rekla mi je kako su je obuzeli neki potpuno novi osjećaji kad je vidjela svog sinčića. Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju - rekao je Frankin menadžer Siniša Bevanda za Jutarnji list. 

Oboje su isti dan s fanovima podijelili sretnu vijest na društvenim mrežama, a čestitke su 'pljuštale' sa svih strana. Mateo Kovačić, Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Slavko Sobin, Zsa Zsa, Domenica i mnogi drugi čestitali su paru na prinovi. 

Ćorluka je kasnije je s tatom, bratom i prijateljima proslavio u zagrebačkom kvartu Sloboština gdje je odrastao. Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća. U svom kvartu također je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji imao spektakularan doček.

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S FRANKOM BATELIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sitnozubi 09.01.2020.

    jel sad propada kariera pjevačice u usponu il....??

  • ok100 07.01.2020.

    Kolko ce jos bit clanaka o njima?

  • retita🦋 07.01.2020.

    Takav osjećaj je neopisiv.Kada ugledaš to čudo što je u tebi raslo❤️I da,najlakše ih je roditi. Tek onda avantura počinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare