To je to što me zanima!

Frodo sad izgleda kao Gollum: Elijah Wood šokirao izgledom, transformirao se za novu ulogu

Izgled je nastao nakon rasprave koju sam imao s dizajnerima i s Elijahom. Ideja je bila da zaboravite da je to Elijah iz 'Gospodara prstenova' ili bilo čega drugog, rekao je producent filma
Vidi originalni članak

Glumac Elijah Wood (42) u potpunosti se transformirao za novu ulogu u filmu 'The Toxic Avenger'. Elijah je dobio ulogu Fritza Garbingera u 'remakeu' istoimenog filma iz 1984. godine.

PROŠLE GODINE Elijah Wood i njegova djevojka opet dočekali dijete u tajnosti: Nisam to htio dijeliti sa svijetom

Entertainment Weekly podijelio je nekoliko fotografija iz filma, na kojima se može vidjeti Wood s tamnom šminkom na očima, nekoliko crnih pramenova koji okružuju njegovu ćelavu glavu te crnim zubima.

Producent filma Macon Blair rekao je kako je njegov lik inspiriran likom Riff Raffa iz 'The Rocky Horror Picture Show' te Pingvinom kojeg je u 'Batman se vraća' utjelovio Danny DeVito.

- Izgled je nastao nakon rasprave koju sam imao s dizajnerima i s Elijahom. Ideja je bila da zaboravite da je to Elijah iz 'Gospodara prstenova' ili bilo čega drugog - rekao je producent.

Wood je u tri nastavka 'Gospodara prstenova' glumio Froda Bagginsa, no u ovoj ulozi više izgleda kao Gollum, što su primijetili i brojni fanovi glumca. 

S njim će se u filmu pojaviti i Peter Dinklage kao lik Winstona Goozea, odnosno Toxic Avengera. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mrTrobec 23.09.2023.

    takvi su mu i roditelji bili

Komentiraj...
Vidi sve komentare