To je to što me zanima!

Funhouse - Second Chance (Singles Party) @ Aquarius A2

Klub Aquarius A2 i program Funhouse ove subote (15.02.) pozivaju sve koji NISU zaljubljeni ili u nekakvoj vezi da se pridruže najluđem partiju ovog vikenda u gradu
Vidi originalni članak

Klub Aquarius A2 i program Funhouse ove subote (15.02.2014.) pozivaju sve koji NISU zaljubljeni ili u nekakvoj vezi da se pridruže najluđem partiju ovog vikenda u gradu Zagrebu. Možda netko traži nešto novo, nešto ludo, a netko samo "drugu šansu", zbog svega toga, ali i još puno toga više tu je Funhouse - SECOND CHANCE SINGLES PARTY.

U pronalaženju super mjuze, odličnog provoda i sličnog ne treba vam pomoć jer je i onako poznato da su subotnji izlasci rezervirani za izlazak u Aquarius na zagrebačkom Jarunu, ali ako trebaš malu pomoć, svoju "ljubičastu kravicu" ili što već, onda će tu uskočiti i Funhouse koji ima pripremljen pravi "masterplan". O čemu se točno radi, provjeri na Facebook eventu prije samog partija.

Bezobrazno romantični DJ-i večeri upotpunit će atmosferu nimalo i apsolutno romantičnim bacanjem beatova, buke, hitova i najboljeg od najboljeg svjetske glazbe, a naši zavodnici iza DJ-pulta i ovog puta su Matroda i Martyn Negro. Pripremite se za dozu šarma, plesa, ludila i noći bez kraja.

Ne moraš biti šarmer kako bi osvojio floor, samo se pojavi i nek čarolija večeri učini svoje uz malu pomoć Aquariusa i Funhouse-a. Na tebi je samo da dođeš i uživaš u provodu za pamćenje. Samo jednom se živi, pa zašto ne bi počeli već ove subote kad nam se svima pruža "druga prilika".

Dame i gospodo, dobrodošli na Funhouse - SECOND CHANCE SINGLES PARTY!

Ulaz: 30 kn

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare