To je to što me zanima!

Fura se na Karleušu: Nosi PVC čizme u kojima se znoje noge

Čizme 'Yeezy' PVC vrijede oko 6.500 kuna, a dizajnirao ih je reper Kanye West, muž reality zvijezde Kim Kardashian koja je šokirala veći dio javnosti kada ih je nosila
Vidi originalni članak

Ono kad na snimanje obučeš samo košulju svog dečka, pohvalila se Maja Šuput (38). Svatovska pjevačica gostovala je ovaj tjedan na televiziji u zabavnoj emisiji te je 'zaboravila' hlače. Na noge je obula prozirne PVC čizme koje joj sežu sve do bedara. 

LUDA NOĆ U BEOGRADU Neuredna svatovska pjevačica probudila se u hotelu: Koji kaos

Njezini obožavatelji odmah su primijetili da je 'pokupila' stil srpske kolegice Jelene Karleuše (39) i komentirali da je kopirala čizme. Drugi su se dobro nasmijali i rekli kako su se oznojili čim su vidjeli njezine noge u obući od prozirne plastike. Čizme 'Yeezy' PVC, koje se mogu kupiti u više modela, dizajnirao je reper Kanye West, muž reality zvijezde Kim Kardashian koja je šokirala veći dio javnosti kada ih je nosila prije dvije godine. 

ON JU GLEDAO IZ KUTA Maja Šuput je pred zaručnikom Nenadom ljubila obožavatelja

Njihova cijena kreće se oko 6.500 kuna, no ima i mnogo jeftinih kopija na tržištu. Karleuša je prije godinu dana obula prozirne čizme kada ih je uskladila s cijelim prozirnim stajlingom kako bi dokazala da ne uređuje svoje fotografije. Nosila ih je i srpska pjevačica Seka Aleksić (36) te su fanovi komentirali su potpuni promašaj, no ona je istaknula da nisu namijenjene za hodanje. 

NOVI DETALJI Šuput 'upropastila' prosidbu: Ove godine ništa od vjenčanja

- Ludilo. Čizme namijenjene samo za fotkanje - napisala je Aleksić. Plastične čizme su izazvale kontroverze zbog svojih nuspojava na koje su se požalile brojne žene na društvenim mrežama i objavile fotografije. Naime, noge se unutar takvog materijala nakon više od nekoliko minuta oznoje pa se čizme ubrzo ispune parom. 

POZDRAV IZ DUBAIJA Maja sjedi zaručniku u krilu, ali u krevet radije ide s Grubnićem

Idi na 24sata

Komentari 48

  • klub za ludake 17.06.2018.

    hvala na info mislila kupit stikle slicne znaci ne moguce to nosit predivno mi izgleda

  • frenky___ 19.04.2018.

    Ufffffff ja bi ju praaasnuuuul😍😘

  • 19.04.2018.

    Kanye West - dizajner smeća općenito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare