To je to što me zanima!

Gabrijela iz 'Savršenog': Bila sam si debela i izgladnjivala se

Gabrijela je ispričala svoje iskustvo vezano za nezadovoljstvo kilažom i izgledom te objasnila što je sve promijenila... Svima koji se muče s istom fazom poručila je da jedu zdravo i vježbaju
Vidi originalni članak

Pozdrav! Ja sam Gabrijela i već dugo vodim borbu oko svog nezadovoljstva fizičkim izgledom, započela je tako objavu na društvenim mrežama bivša kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Gabrijela Divković (22). Studentica hrvatskog jezika i književnosti je odlučila javno podijeliti svoju priču o izgledu, prehrani i nezadovoljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako je prolazila kroz fazu kad si je jedan dan bila predebela, drugi dan joj se nisu sviđale njezine noge, dok se trećeg dana izgladnjivala, a o tome je progovorila jer je shvatila da se puno djevojaka događa ista stvar.

- Ne znam da li vam se ikad dogodilo da vas prijatelji pozovu van, a vi nakon 5 sati provedenih spremajući se za van počnete plakati i vikati jer ste u svemu debele. Ne osjećate se ugodno u svom tijelu. Počnete vježbati, ali to traje najdulje pet, šest dana jer ne vidite promjenu nakon tjedan dana. Naravno da ne vidite jer ništa ne dolazi preko noći - govori Gabrijela.

Bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' kaže kako je najbitnije da prvo sebe volite i prihvatite baš takve kakve jeste.

-  Ako želite raditi na sebi trebate biti uporne. Danas svaki muškarac očekuje od žene da bude zgodna. Kužite ono da ima veliku gu*icu i velike si*e. Vi ste građene upravo tako, ali ne paše vam nešto. Ne sviđate se same sebi. Imam jedan savjet za vas. Počnite vježbati. Jedite zdravo. Ne izgladnjujte se - kaže Gabrijela te napominje kako nije izlika da je 'zdrava hrana skupa'.

- Zdrava hrana nije skuplja od silnih slatkiša i čipseva i sladoleda koje kupujete. Tako da opravdanje nije u tome da je zdrava hrana skupa. Ja sam se odrekla puno toga da bi se sebi svidjela ovakva kakva jesam,ali sam počela i raditi na sebi - dodaje Gabrijela. 

Također, ističe kako u početku nije bitno vježbati satima, nego osoba treba pronaći vježba koje joj nisu preteške. 

-  Ja sam prvi trening jedva izdržala 15 minuta. Samo budite uporni i zapamtite važno je prilagoditi se mogućnostima svoga tijela i postepeno kako kondicija raste rasti s njom - govori Gabrijela. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • samosamrealan 28.04.2020.

    sve su munjene

  • kesha 28.04.2020.

    Savjeti od životnim iskustvom bogate djevojke.Bar nisu štetni pa kad cure pročitaju možda i razmisle.

  • nikpraskatonpraskatonnik 28.04.2020.

    Ajme jos sad i ova za koju narod nema pojma, pa zar ih nema vec previse 🤦‍♀️ koliko je članak ovdje,s obzirom da je svima tako dostupno?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare