Obavijesti

Show

Komentari 6

Gabrijela iz 'Savršenog': Bila sam si debela i izgladnjivala se

Gabrijela iz 'Savršenog': Bila sam si debela i izgladnjivala se
9

Gabrijela je ispričala svoje iskustvo vezano za nezadovoljstvo kilažom i izgledom te objasnila što je sve promijenila... Svima koji se muče s istom fazom poručila je da jedu zdravo i vježbaju

VIDEO

Pozdrav! Ja sam Gabrijela i već dugo vodim borbu oko svog nezadovoljstva fizičkim izgledom, započela je tako objavu na društvenim mrežama bivša kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Gabrijela Divković (22). Studentica hrvatskog jezika i književnosti je odlučila javno podijeliti svoju priču o izgledu, prehrani i nezadovoljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Kaže kako je prolazila kroz fazu kad si je jedan dan bila predebela, drugi dan joj se nisu sviđale njezine noge, dok se trećeg dana izgladnjivala, a o tome je progovorila jer je shvatila da se puno djevojaka događa ista stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam da li vam se ikad dogodilo da vas prijatelji pozovu van, a vi nakon 5 sati provedenih spremajući se za van počnete plakati i vikati jer ste u svemu debele. Ne osjećate se ugodno u svom tijelu. Počnete vježbati, ali to traje najdulje pet, šest dana jer ne vidite promjenu nakon tjedan dana. Naravno da ne vidite jer ništa ne dolazi preko noći - govori Gabrijela.

Bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' kaže kako je najbitnije da prvo sebe volite i prihvatite baš takve kakve jeste.

-  Ako želite raditi na sebi trebate biti uporne. Danas svaki muškarac očekuje od žene da bude zgodna. Kužite ono da ima veliku gu*icu i velike si*e. Vi ste građene upravo tako, ali ne paše vam nešto. Ne sviđate se same sebi. Imam jedan savjet za vas. Počnite vježbati. Jedite zdravo. Ne izgladnjujte se - kaže Gabrijela te napominje kako nije izlika da je 'zdrava hrana skupa'.

- Zdrava hrana nije skuplja od silnih slatkiša i čipseva i sladoleda koje kupujete. Tako da opravdanje nije u tome da je zdrava hrana skupa. Ja sam se odrekla puno toga da bi se sebi svidjela ovakva kakva jesam,ali sam počela i raditi na sebi - dodaje Gabrijela. 

Također, ističe kako u početku nije bitno vježbati satima, nego osoba treba pronaći vježba koje joj nisu preteške. 

-  Ja sam prvi trening jedva izdržala 15 minuta. Samo budite uporni i zapamtite važno je prilagoditi se mogućnostima svoga tijela i postepeno kako kondicija raste rasti s njom - govori Gabrijela. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije