To je to što me zanima!

Lady Gaga se na crvenom tepihu pohvalila raskošnim dekolteom

Žuta Gucci haljina dubokog dekoltea u prvi plan je stavila Gagine grudi, struk  i ženstvenu siluetu. Modni stručnjaci se slažu da je Lady Gaga spojila nespojivo te da je njezino odvažno izdanje bilo pun pogodak
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što je pokorila crveni tepih u Royal Albert HalluLady GaGa (35) je stigla u londonski Hotel Savoy na dodjelu nagrada Critics Choice Awards u još odvažnijem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GaGa je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za svoju ulogu u filmu 'House of Gucci', te je prigodno odabrala provokativnu haljinu s Guccijevim potpisom. 

Dizajner Alessandro Michele posebno je za nju kreirao žutu haljinu dubokog dekoltea, koja je u prvi plan stavila njezine grudi, struk i ženstvenu siluetu.

Kreacija je uključivala i dugi svileni šlep te kristalne ukrase, a pjevačica ju je uskladila s crnim prozirnim bolerom od čipke. Styling je upotpunila dijamantnim naušnicama i narukvicom iz Tiffany & Co.

DOMINIRALE CRVENIM TEPIHOM Sudar dekoltea na dodjeli filmskih nagrada: Lady Gaga, Hayek i Sienna pokazale adute

- Sve u svemu, ovakvo izdanje kakvo jedino GaGa može 'izvesti'. Haljina je bila hibrid različitih ideja koje, na papiru, ne bi trebale funkcionirati zajedno - ali jesu! - pohvalili su pjevačicu stručnjaci iz časopisa Vogue.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • MarjanaKrstavac 23.03.2022.

    Cijenim prirodne grudi ali pošto je sama ,i nije dojila djecu pa joj izgledaju ovako (nažalost imala sam i ja lipe grudi ali dojenje je učinilo svoje ,no i treniranjem ,vjezbae za grudi stvarno pomažu i možeš imati lijepe,šteta ima toliko para a nema vremena za sebe eh da sto joj s licem nekako mi je drugačija od ere Paparazzi 🧐🤔

  • eho_ 15.03.2022.

    Oook, svi znamo, Lady voli prezentirati.. 'avantgard' i nadrealistične poruke, ali ovo što je obukla je daleko od umjetničkoga🙄 Čak ni da ju je Buñuel inspirirao, nešto je dobro otišlo u koso..O ispuni "estradnog kostima" ne bih se izjasnila, stvar ukusa, ili čega već još..a što reći, promašaj

  • Nap* 15.03.2022.

    Dobra je lady gaga

Komentiraj...
Vidi sve komentare