Show

Komentari 52

Lady Gaga se na crvenom tepihu pohvalila raskošnim dekolteom

Lady Gaga se na crvenom tepihu pohvalila raskošnim dekolteom

Žuta Gucci haljina dubokog dekoltea u prvi plan je stavila Gagine grudi, struk  i ženstvenu siluetu. Modni stručnjaci se slažu da je Lady Gaga spojila nespojivo te da je njezino odvažno izdanje bilo pun pogodak

Samo nekoliko sati nakon što je pokorila crveni tepih u Royal Albert HalluLady GaGa (35) je stigla u londonski Hotel Savoy na dodjelu nagrada Critics Choice Awards u još odvažnijem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

GaGa je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za svoju ulogu u filmu 'House of Gucci', te je prigodno odabrala provokativnu haljinu s Guccijevim potpisom. 

Dizajner Alessandro Michele posebno je za nju kreirao žutu haljinu dubokog dekoltea, koja je u prvi plan stavila njezine grudi, struk i ženstvenu siluetu.

Kreacija je uključivala i dugi svileni šlep te kristalne ukrase, a pjevačica ju je uskladila s crnim prozirnim bolerom od čipke. Styling je upotpunila dijamantnim naušnicama i narukvicom iz Tiffany & Co.

- Sve u svemu, ovakvo izdanje kakvo jedino GaGa može 'izvesti'. Haljina je bila hibrid različitih ideja koje, na papiru, ne bi trebale funkcionirati zajedno - ali jesu! - pohvalili su pjevačicu stručnjaci iz časopisa Vogue.

Najčitaniji članci