To je to što me zanima!

Gal Gadot na usponu: Glumica je počela dobivati solidne uloge

Osramoćen i bez posla, bivši astronaut će morati potražiti posve novu karijeru. Spreman za izazove, spustit će se u dubinu oceana. No tamo će ga dočekati više no što je tražio
Vidi originalni članak

Nakon što je odglumila nekoliko uloga u kojima je ipak bila samo radi svojeg stasa, Gal Gadot je dobila ulogu Wonder Woman. Glumica je prvo iznenadila publiku u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika', u kojem je bila jedna od svjetlijih točaka filma.

Potom se ove godine vratila u istu ulogu u ljetnom hitu 'Wonder Woman'. Gadot sada ide dalje, i to u film 'Deeper' u kojem će nastupiti s Bradleyjem Cooperom.

Mađarski redatelj Kornel Mundruczo preuzeo je režiju filma, u kojem će Cooper glumiti bivšeg astronauta koji sada pokušava doseći oceanske dubine. No tamo će susresti misteriozne sile koje će utjecati na njegov um. Film je najavljen kao psihološki triler, a još se ne zna koju točno ulogu bi Gadot mogla preuzeti.

No kako je iza svega scenarist i redatelj Max Landis, koji se uglavnom bavi filmovima u kojima glumci stvarno moraju demonstrirati kako znaju glumiti, rekli bismo da će i 'Deeper' biti takav film.

Nakon impresivno uspješnog (kako kod kritike tako i kod publike) filma o Wonder Woman, Gal Gadot se u ulogu vraća sredinom studenog u filmu 'Justice League' uz Jasona Momou, Ezru Millera i Raya Fishera u ulogama Aquamana, The Flasha i Cyborga te Bena Afflecka koji reprizira svoju ulogu Batmana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • champion_1 22.09.2017.

    pa ona je vrhunac dosegla s WW.

  • LiLu 22.09.2017.

    samo to sto je zidov ce joj donjeti uloge ,pa zna se ko vodi holivud ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare