To je to što me zanima!

George i Amal pred razvodom 'teškim' 3,4 milijarde kuna?

Nakon zadnje žustre rasprave Amal je pokupila stvari i otišla s blizancima, Alexandrom i Ellom u njihovu kuću na Sardiniji. George joj stalno šalje poruke jer želi vidjeti djecu, izjavio je izvor blizak paru
Vidi originalni članak

Posljednjih dana se šuška kako se jedan od najpoznatijih slavnih parova, George Clooney (57) i Amal Alamuddin (40) razvode nakon četiri godine braka, piše MirrorRazvod bi 'težio' 400 milijuna funti, odnosno 3,4 milijarde kuna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su obožavatelji holivudskog glumca i odvjetnice dali do znanja kako je vrlo vjerojatno samo riječ o lošem traču, bliski izvor para ipak se ne bi složio s tim.

- Nakon zadnje žustre rasprave Amal je pokupila stvari i otišla s jednogodišnjim blizancima, Alexandrom i Ellom u njihovu kuću na Sardiniji. George joj stalno šalje poruke i video pozive jer želi vidjeti djecu - izjavio je izvor te nadodao kako mu je Amal jasno poručila, da ukoliko dolazi na Sardiniju jedino gdje će moći spavati je u gostinjskoj kući. 

Obožavatelji tvrde da je riječ o lažnom traču s obzirom na to da je poznati glumac zajedno s roditeljima Nickom i Ninom podržao Amal na 23. dodjeli nagrada Udruženja dopisnika Ujedinjenih naroda u New Yorku, 6. prosinca prošle godine. Par je izgledao sretno i zaljubljeno, a odvjetnica za ljudska prava na društvenim mrežama često objavi fotografiju s Georgom. 

BLISKI IZVORI OTKRILI: 'George i Amal su uvjereni da će biti kumovi kraljevskoj bebi'

George i Amal upoznali su se 2013. kada je Amal njihov zajednički prijatelj doveo u glumčevu kuću blizu jezera Como u Italiji. 

- Najsmješnija stvar je bila što su mi mama i tata bili u posjetu pa su cijelo vrijeme bili s nama. Amal i ja smo samo pričali i tako smo proveli noć skupa u razgovoru - prisjetio se Clooney. Kaže da je dobio njezinu email adresu jer mu je trebala poslati slike njegovih roditelja koje je fotografirala u njegovoj vikendici. Nakon toga su se počeli dopisivati. 

- Nisam znao želi li izaći sa mnom. Mislio sam da smo samo prijatelji - istaknuo je glumac. Nekoliko tjedana kasnije Clooney i Amal su otišli na prvi spoj u Londonu, a samo šest mjeseci kasnije glumac je zaprosio odvjetnicu. 

Georgu je ovo drugi brak. Od 1989. do 1993. je bio s glumicom Taliom Balsam (59). 

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Idi na 24sata

Komentari 84

  • CarminaBurana 24.01.2019.

    lik voli samo sebe...

  • 24.01.2019.

    17 godina razlike, velika lova...... odo ja....... u neki novi život.

  • Bljah 24.01.2019.

    Trebao bi bit pametan i ne dat joj razvod..

Komentiraj...
Vidi sve komentare