To je to što me zanima!

George i Charlotte više nisu princ i princeza od Cambridgea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Princ William i Kate, prije su bili poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, ali smrću kraljice Elizabete postali su princ i princeza od Walesa
Vidi originalni članak

Princeza Charlotte (7) i  princ George (9) smrti kraljice Elizabete II. dobili su novo prezime. Objavljeno je da će djeca od sada nadalje biti poznata kao Wales umjesto Cambridge, prema titulama njihovih roditelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, princ William i Kate, prije su bili poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, ali smrću kraljice Elizabete postali su princ i princeza od Walesa. Tu titulu naslijedili su od Charlesa koji je sada na prijestolju monarhije i postao je kralj.

Bilo je to prvi put da je javnost vidjela kraljevsku mladež od kraljičine smrti 8. rujna. Tijekom kraljevske šetnje prošlog tjedna, bivša vojvotkinja od Cambridgea rekla je da je George bolje razumio smrt svoje prabake od ostale njezine djece.

KRALJEVSKI PROTOKOL Princeza Charlotte (7) odrasta: Na sprovodu kraljice Elizabete II. nosila je svoj prvi šešir

Na sprovod su stigli i roditelji nove princeze od Walesa, Carole i Michael Middleton. Stigli su organiziranim autobusom u Westminstersku opatiju na sprovod kraljice Elizabete, kao i većina uzvanika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'MOJA MAJKA JE NJEGOVALA KRALJA'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20.09.2022.

    Netočno. To im je titula od Velsa. A ako ikad klriste prezine to je Mountbatten Windsor

  • pitanje je sad 20.09.2022.

    Sirota djeca ne znaju više tko su

  • 20.09.2022.

    Jel to provedeno u Gruntovnici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare